Весело посрещане на Нова Година
Някой може ли да ми каже къде се намира сензора за авто вкл. на фаровете когато е тъмно.Казаха ми че ако му залепя едно тиксо ще се вкл. и през деня, че често забравям да вкл.фаровете.Поздрави на Всички.
Toyota Carolla- светлини авто режим
Toyota Carolla- светлини авто режим
Toyota Tercel 1.3 1990-2005 made in Japan
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
-
- Получена благодарност: 1 път
Май бяхме похванали такава тема за Авенсис но не я докарахме доникъде biggrin.gif
Мисля, че сензора както и при Авенсиса се намира в областа на захващане на огледалото за задно виждане на предното стъкло, т.е трябва отвън да го закриеш с нещо. Тиксото май не е удачен вариант. Един колега спомена, че ще го мацне с черен лак за нокти ...
Мисля, че сензора както и при Авенсиса се намира в областа на захващане на огледалото за задно виждане на предното стъкло, т.е трябва отвън да го закриеш с нещо. Тиксото май не е удачен вариант. Един колега спомена, че ще го мацне с черен лак за нокти ...

Ми отгоре на таблото до отворите за обдухване на челното стъкло.Там трябва да имаш две черни кръгли капачета.Едното е датчик, който определя силата на светлината и включва светлините ако осветеността е под определена граница.Другото пак е светлинен датчик, който отговаря за AUTO функцията на климатроника.При теб, за разлика от Avensis съм склонен да мисля, че с тиксо би излъгал системата. 

Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
не става с лак, няма да стане и с тиксо. причината ще я опиша в другата тена за да я завършимscorpion написа:Май бяхме похванали такава тема за Авенсис но не я докарахме доникъде biggrin.gif

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.