Централно заключване
Централно заключване
Става дума за Авенсис 1999г., колата има центално от ключа но като махнах батериите и сега неще да се отключва.По какъв начин мога да го наглася да проработи отново?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Централно заключване
Пробва ли да сложиш нови?andi_85 написа:но като махнах батериите и сега неще да се отключва.
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Преди година бях писал някъде по въпроса ... но ето линк където пише как става:max_sport написа:Трябва да го обучиш,---------------, но някъде из форума го има описано!
http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... opic=14389
Бих казал,че Тойота търпи сериозна критика за това, че не пише в книжката как става. Дано това не е умишлено, че всеки да ходи в техния сервиз за такава елементарна дейност като смяна на батерията. А както знаем ходенето в сервиз и за най-малкото нешо е правене на гуша за сервиза и изтъняване на джоба на клиента...
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
здравей те, и аз имам проблем с централното заключване не може дасе отключи с дистанционното само се заключва АВЕНСИСА е модел 1998г.Отключвам с ключа само шофьорската а закл. всички с дистанц.Това се случи вчера повреме на снеговалежа, ако някой има идея да е сподели . За много години колеги пожелавам ви много здраве и безаварийни километри