!!POMOSHT!!

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 29 Дек 2011 20:29

Голяма работа си! smile.gif biggrin.gif Точно и ясно, ама, резултат- никакъв! tooth.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

rumenmitev

Мнение от rumenmitev » 29 Дек 2011 20:42

Покарай я, ако имаш възможност по неравен път или павета за тестване здравината на предницата!

margo1117

Мнение от margo1117 » 29 Дек 2011 23:48

blagodarq na vsichki koito pisaha i PUBLICHNO SE IZVINQVAM NA nowyaris.....misleh che si pravi shega s men zashtoto sam jena,oshte vednaj se izvinqvam za ostroto si povedenie v kraina smetka takav chovek naistina imalo.....:) Veselo prekarvane na praznicite na vsichki

martist

Мнение от martist » 29 Дек 2011 23:54

Аааа...ти побърза да нахраниш преди да си проверила....

Боже опази!!! Как да опазя челядта си от неграмотността, като навсякъде са заобиколени??? Кажете ми. Освен всичкото и наглост проявяваме. Във всеки пост говориш да си научим граматиката, а ти пишеш по-зле и от бебе в яслата!!! Как е възможно!?!

Единственият вариант е да си учителка по "bg ezik" и да те мързи от поправяне на контролни...НЕ мога да се сдържа, но трябва, защото рискувам да ме баннат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Руса ли си? На превръзките ли им дойде времето????

...............................................................................

margo1117

Мнение от margo1117 » 30 Дек 2011 00:19

da zashtoto mi zvucheshe nelogichno a i se izvinih nai liubezno a TI....prekaleno sam vazpitana za da kaja tova koeto si mislq kato nikoi ne te e pital kyde se mesish i s kvo pravo mi darjish toq ton pri polojenie che tvoeto jalko mnenie NE interesuva nikogo?

Аватар
JapCar
Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
Благодарил/а: 7 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от JapCar » 30 Дек 2011 01:12

Sorry за офтопика:
Ба си, ще ми спре часовника... четейки тази тема.Ба си неуважението, нахалството и още не знам си какво...
Хайде представете си ако всички във форума пишат по този начин какво ще стане...Това не е тинейджърски SMS чат.
Аз даже не знам защо някои колеги се напъват да отговарят по темата- в други БГ форуми първият такъв пост се превежда от модератора с предупреждение, ако няма резултат, втория се трие... Т.е. потърпевш винаги трябва да остане нарушителя, не редовните потребители.
Мнозина са в чужбина (аз също) и това въобще не е причина да се пише на маймуница. Кирилизирането на всеки компютър е елементарно, а има и онлайн преводачи... Да не говорим, че тема със заглавие , което не говори нищо за съдържанието на темата (ПОМОЩ) и главните букви означават крещене, е недопустимо за всеки уважаван форум...
Колеги, бъдете толерантни само когато трябва, случая не е такъв. Не бъдете слепи п@ткопоклонници, във форума има и други жени, което не пречи да пишат грамотно.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010

man0war

Мнение от man0war » 30 Дек 2011 10:23

margo1117 написа:kyde na klaviaturata e bukvata "ch"
До единицата в ляво /~/ пробва ли?
Там е за фонетична, а на /"/ за БДС.

Щом можеш да четеш на кирилица, няма да е много по-трудно и да започнеш да пишеш на кирилица и по важното - с препинателни знаци.
Corolla 1.4 vvti 2003 (E12)
Auris 1.3 vvti 2009 (E15)

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 30 Дек 2011 10:48

martist написа:Аааа...ти побърза да нахраниш преди да си проверила....

Във всеки пост говориш да си научим граматиката, а ти пишеш по-зле и от бебе в яслата!!! Как е възможно!?!

...............................................................................
Ааахаха, възможно е,възможно е. laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
margo1117 написа: da sled kato se pravqt na originalni i mnogo umni da se nauchat na bg ezik kyde na klaviaturata e bukvata "ch" a ne samo da se izkazvat nepodgotveni kolkoto da si zapalnqt svobodnoto vreme i da harchat moeto za da im cheta glupostite i qvno kakto i da se izrazqvam samo edin me e razbral mersi Jim_beam
punk.gif :snipe: :director: :director:
martist написа:Единственият вариант е да си учителка по "bg ezik" и да те мързи от поправяне на контролни...
Само това ще да е варианта. :glasses9: :argue::iconbiggrin::iconbiggrin: :hello1:
margo1117 написа:da zashtoto mi zvucheshe nelogichno a i se izvinih nai liubezno a TI....prekaleno sam vazpitana za da kaja tova koeto si mislq kato nikoi ne te e pital kyde se mesish i s kvo pravo mi darjish toq ton pri polojenie che tvoeto jalko mnenie NE interesuva nikogo?
:iconbiggrin: :laughing6: :enforcer: :enforcer: :chain: :violent1: :rock: :reindeer:

JapCar написа:Ба си, ще ми спре часовника... четейки тази тема...

..................Това не е тинейджърски SMS чат.
:thumbright: :iconbiggrin: biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif Леле голям смях с тая тема. Направо няма такива лафове,дето прочетох тука ахахахахахах. Сега само да не ме нахрани и мен колежката :iconbiggrin: :iconbiggrin:
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 30 Дек 2011 10:57

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=9249

При добро желание и проявен лек интерес - може и това да се използва.

А явно дамата е на принципа - най-добрата защита е нападението, при услвие, че още никой не я е нападал.....

Според мен тази тема с твърде оригинално заглавие е изчерпана още с третия пост.

Мнения за различни модели в търсачката - с лопата да ги ринеш, но явно е по-лесно да се пуска нова тема за хиляден път.

Катинарче. smile.gif

Заключено