Проблем с ксеноните не авенсис 2007

y_genev

Проблем с ксеноните не авенсис 2007

Мнение от y_genev » 21 Дек 2011 16:48

Здравей те отново .съжалявам че чак сега пиша но чак сега имах време да се занимавам с колата както в предната тема от мен бях обяснил имам проблем с ксенона , проблема обаче се оказа че не е в крушките(както обсъждахме във форума) а в рефлекторите поне до този извод стигнаха няколко майстора при които карах колата (включително и тойота Варна) та въпросът ми е има ли смисъл да ги рециклирам или да турся нови фарове и тези за който чета из форума (депо)как мога да поръчам и каква е цената

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 21 Дек 2011 17:17

Въобще не помисляй за нови Депо - виж тази тема. А ако не искаш да ги рециклираш търси втора употреба.
Изображение

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 21 Дек 2011 18:54

Пробвай с този пич. Виж снимките в темата. Има и фарове на Авенсис. Резултатите са впечатляващи.
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=16965
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

ceko26

Мнение от ceko26 » 21 Дек 2011 21:40

Няма смисъл да се махат стъклата.Махни само корите на вратата напълно е достатъчно за филио.
Авенсис 3S-FE

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 21 Дек 2011 22:20

ceko26 написа:Няма смисъл да се махат стъклата.Махни само корите на вратата напълно е достатъчно за филио.
Това би трябвало да е в темата за "стълката". wink.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

nikolas3
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 4 пъти

Мнение от nikolas3 » 21 Дек 2011 22:42

Посочените два линка от колегите са правилното място.Не експериментирай и не си харчи стинките преди и по време на Коледа!
Аз минах по пътя и ти казвам с личен опит-това е правилния човек!
А за Депото- mad.gif
Проблема ти е дестинацията,ама с куриер и ....звънни на пича да си се разберете,да не рекламираме.Щом караш кола -не си малък и можеш да се справиш!
Весели празници и реновирани фарове! :thumbsup:

Публикувай отговор