Engine-Check Проблем
Engine-Check Проблем
Здравейте колеги, имам едно питане ако някой може да ми отговори ще съм благодарен. Имам Селика 2002 година, след като сложих спортен филтър и махнах катализатора, един ден след това светна лампичката Engine Check, та въпроса ми е дали е от липсата на катализатора или спортния филтър или трябва да търся проблема някъде другаде?
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Engine-Check Проблем
Имаш две ламбда сонди, така че като си махнал катализатора, втората 'се сърди' за липсата му. Слагаш емулатор или втулка (Чичо Дидо може да помогне там)Ailqk написа:... дали е от липсата на катализатора или спортния филтър или трябва да търся проблема някъде другаде?
катализатра първо от пред или отзад го отрязахтеAilqk написа:Здравейте колеги, имам едно питане ако някой може да ми отговори ще съм благодарен. Имам Селика 2002 година, след като сложих спортен филтър и махнах катализатора, един ден след това светна лампичката Engine Check, та въпроса ми е дали е от липсата на катализатора или спортния филтър или трябва да търся проблема някъде другаде?

живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Между двете отрязвания трябва ли да се даде на контакт за да може ECU-то да познае реда на рязането?nikolov22 написа:катализатра първо от пред или отзад го отрязахтеAilqk написа:Здравейте колеги, имам едно питане ако някой може да ми отговори ще съм благодарен. Имам Селика 2002 година, след като сложих спортен филтър и махнах катализатора, един ден след това светна лампичката Engine Check, та въпроса ми е дали е от липсата на катализатора или спортния филтър или трябва да търся проблема някъде другаде?
сори ама първо я закарай на диагностика не е казано че едното е свързано с другото може да е съвпадение
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Аферим, Дидоолу! biggrin.gifnowyaris написа:Чек ламба ападжас-баш сакътлък.Талига патлъдъ.Яваш-яваш сервиз гидиджас.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!