Страхотна е!!!
Новата Corolla Wagon (Fielder)
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Новата Corolla Wagon (Fielder)
Най-накрая Тойота пуснаха модела, който чаках! 
Страхотна е!!!
Страхотна е!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
- Yuli
- Получена благодарност: 2 пъти
Това е модел от 2007 за "долната земя". Не е нито нов, нито за Европа.
Нещо не открих доказателството за това, което съм гледал през 2008 когато купих моята. Впрочем, вижте им королата:
http://www.toyota.com.au/corolla/range
Нещо не открих доказателството за това, което съм гледал през 2008 когато купих моята. Впрочем, вижте им королата:
http://www.toyota.com.au/corolla/range
Хайде сега си представи 207, 307,407,607, и тн. да не изреждам всичките им модели , та представи си този дизайн и така изглеждащи автомобили само че с емблема Тойота .Petar написа:Е па точно ПиЖО няма си купя щото мие адски гронзно .А що се отнася до Тойотите ами те точно те си имат много красив дезаин Лично мнение
Резултата е повече от добре бих казал
Еми сори ама Пежо са на светлинни години като дизайн пред Тойота
И това не е мое мнение само
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Новата Corolla Wagon (Fielder)
Докторе, королката е доста грозновата на външен вид.
Не мога да си крива душата.
Не мога да си крива душата.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
nowyaris
- Получена благодарност: 2 пъти
За моя Ярис мога да поспоря.За Ауриса също,но не много.За другите си прав.Ама аз няма да я правя любовница,че да е много красива.Да е безпроблемна и непретенциозна ми е напълно достатъчно.То това,кат се замисля,май и за любовницата важи biggrin.gif .SFINKS написа:Хайде сега си представи 207, 307,407,607, и тн. да не изреждам всичките им модели , та представи си този дизайн и така изглеждащи автомобили само че с емблема Тойота .Petar написа:Е па точно ПиЖО няма си купя щото мие адски гронзно .А що се отнася до Тойотите ами те точно те си имат много красив дезаин Лично мнение
Резултата е повече от добре бих казал
Еми сори ама Пежо са на светлинни години като дизайн пред Тойота
И това не е мое мнение само
- LEXUS
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
Отзад е взела много от Авенсис комби:
http://www.autoplenum.de/Auto/TOYOTA/Av ... 75857.html
Отпред си е Корола. Харесването и нехаресването на дизайна на една кола е много субективно мнение. На мен пък ми харесва, както и на zizitop. Тойотите никога не са имали просташки или натрапчив дизайн, примерно като едно Ауди с кичозната решетка или пък Пежо с огромната паст отпред,наречена решетка. Беше много хитово, но след 6-7 години тези грандомански дизайни изглеждат кичозно, специално четох интервюто с новия шеф-дизайнер на Пежо, който натвърди именно на това, че Пежо ще се върне към корените си с новите модели, ще заложи на елегантността, а не на агресията и прекалената помпозност. Първият модел, който ще представи новата дизайнерска линия ще бъде 508,както каза той. Така и стана. 508 е много красив автомобил с интелигентен дизайн.
http://www.autoplenum.de/Auto/TOYOTA/Av ... 75857.html
Отпред си е Корола. Харесването и нехаресването на дизайна на една кола е много субективно мнение. На мен пък ми харесва, както и на zizitop. Тойотите никога не са имали просташки или натрапчив дизайн, примерно като едно Ауди с кичозната решетка или пък Пежо с огромната паст отпред,наречена решетка. Беше много хитово, но след 6-7 години тези грандомански дизайни изглеждат кичозно, специално четох интервюто с новия шеф-дизайнер на Пежо, който натвърди именно на това, че Пежо ще се върне към корените си с новите модели, ще заложи на елегантността, а не на агресията и прекалената помпозност. Първият модел, който ще представи новата дизайнерска линия ще бъде 508,както каза той. Така и стана. 508 е много красив автомобил с интелигентен дизайн.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Instruktor59@yahoo.com
На мен пък ми харесва, защото:
1. Отпред има всички функции, които искам.
2. Отзад има голям обем - да събера 4 човека с багаж...
3. Оборудването и тяговъоръжеността й са достатъчни.
4. Задвижването е доста пред останалите.
5. Коефициентът на челно, че и на индуктивно съпротивление е много нисък - за такива вътрешни обеми; челната площ също е ниска.
6. Надеждността е пред останалите.
7. Като цяло съотношението общи разходи/изминати безаварийно километри (или цена/стойност) е най-високо!...
Питал съм в Тойота що не внасят комбита, никакъв смислен отговор...
П.П. Само не знам с тези подобия на горива, дето ни ги приготвят нашите търговци, а може и производители, как би се справила Королата...
5. Коефициентът на челно, че и на индуктивно съпротивление е много нисък - за такива вътрешни обеми; челната площ също е ниска.
7. Като цяло съотношението общи разходи/изминати безаварийно километри (или цена/стойност) е най-високо!...
Питал съм в Тойота що не внасят комбита, никакъв смислен отговор...
П.П. Само не знам с тези подобия на горива, дето ни ги приготвят нашите търговци, а може и производители, как би се справила Королата...
Каквото сам си направя, никой не може...
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
+1Instruktor59@yahoo.com написа:На мен пък ми харесва, защото:
Точно затова ми е фаворит!
Още нещо, което е много важно - размерите и - нито е малка, нито е много голяма и е идеален вариант както да отидеш на работа, така е подходяща и за излет със семейството, почивка на море и за пътуване в чужбина.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.