RAV4 XA20 - Осветление на заден номер ?
RAV4 XA20 - Осветление на заден номер ?
Здравейте колеги,възникна ми проблем със осветяването на задния номер.Двете крушки са здрави ,но не свети.Ако някой има идея къде е проблемът,моля да отговори.Нямам инструкция за експлоатация и незнам къде се намират бушоните за да проверя дали там не е проблемът. 

Последно промяна от Akima на 08 Май 2024 17:23, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.
Причина: Променено заглавие.
Имал ли си щета на задната броня?Имаш ли теглич?Имаш ли задна престилка за две гърнета?Ако е била демонтирана скоро задната броня (или врата в зависимост от модела), може после окабеляванто да не е положено правилно, и сега да се е протъркал кабела за осветлението на номера...
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Оригиналното ръководство на BG е диск 13.1 МВ, дай мейл да ти го пратя или да го кача в DOX. bg, за изтегляне.airpenev написа:Ако някой знае от къде мога да си изтегля ръководство на български за RAV4 2007 ще му бъда благодарен.
Последно промяна от vesko.t на 19 Дек 2011 19:28, променено общо 1 път.

RAV4 2010, 4X4
Re:
ауу може ли и азvesko.t написа:Оригиналното ръководство на BG е диск 13.1 МВ, дай мейл да ти го пратя или да го кача в DOX. bg, за изтегляне.airpenev написа:Ако някой знае от къде мога да си изтегля ръководство на български за RAV4 2007 ще му бъда благодарен.

RAV4 D-4D 2007
Re: проблем със светлини на заден номер RAV4
RAV4-owners manual _BG-изпратено на мейл на желаещите.
Линк за публичен достъп http://dox.bg/files/dw?a=b411ea17fd
Линк за публичен достъп http://dox.bg/files/dw?a=b411ea17fd

RAV4 2010, 4X4
-
проблем със светлини на заден номер RAV4
Здравейте колеги,
Онази вечер ме спират КАТ за проверка и без да са минавали отзад ми казват, че светлините на заден номер са ми неизправни - Рав 4,XA20.?! Аз учуден, казвам "добре, не знаех". Обещах да ги оправя. Пуснаха ме.
Гледам разбира се клипчета в тубата как с една отвертка се натиска щипката и двете плафончета излизат надолу. Отивам аз въоръжен с отвертката. Натискам щипката. Плафончето излиза само до регистрационната табела и не може да се извади. Никакъв шанс да си сменя по този начин крушките на регистрационния номер. Личи си, че като са ги проектирали и пробвали в Тойота, не са имали регистрационни номера на тестовите коли.
Моля дайте съвет, не ми се разглабя кората на задната врата, а не искам и да съм абониран за всеки патрул на КАТ.
Онази вечер ме спират КАТ за проверка и без да са минавали отзад ми казват, че светлините на заден номер са ми неизправни - Рав 4,XA20.?! Аз учуден, казвам "добре, не знаех". Обещах да ги оправя. Пуснаха ме.
Гледам разбира се клипчета в тубата как с една отвертка се натиска щипката и двете плафончета излизат надолу. Отивам аз въоръжен с отвертката. Натискам щипката. Плафончето излиза само до регистрационната табела и не може да се извади. Никакъв шанс да си сменя по този начин крушките на регистрационния номер. Личи си, че като са ги проектирали и пробвали в Тойота, не са имали регистрационни номера на тестовите коли.
Моля дайте съвет, не ми се разглабя кората на задната врата, а не искам и да съм абониран за всеки патрул на КАТ.