Здравейте!
Селиката ми е 96 година, 1,8 и...
карам я вече 4 та година, но откакто съм я взела чат-пат отказва да запали (обикновено след като съм тръгнала и съм спряла за малко - на бензиностанция, до магазина и т.н.). После дава контакт, имам тоци навсякъде, само не иска да завърти стартера и да запали. Изчаквам горе-долу към 5-6 минути и после си пали все едно нищо не е било. По спомени това се случва по-често, когато е студено. Не знам има ли отношение. И ми се е случвало 3-4 пъти годишно. Сега обаче проблемът зачести - вече 2 пъти в рамките на седмица, като одеве чаках повече от 20 минути докато запали, вече бях загубила надежда. Мисля си, че все ще дойде моментът, в който няма да запали повече и нещо тотално ще се прецака. Моля за мнения и съвети и какво да правя.
Предварително благодаря.
Проблем със стартер на Селика 7A-FE
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Може да са лагери (втулки) на стартера. Ако е това мисля, че ремонта не е много страшен 

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Когато не може да завърти чува ли се нещо друго? При мен беше завърташ ключа-чат и не върти. Пускаш, пак завърташ и пак така докато не сработи нормално. Оправя се с едни пластини , които струват дребни пари и вече 6-та година стартера слуша с двете уши.
Ако искаш да ти пратя тел. да се уговорим да погледна колата. Ремонта става за един следобед примерно.

Ако искаш да ти пратя тел. да се уговорим да погледна колата. Ремонта става за един следобед примерно.
Carina E 4AFE LB 1992