Здравейте.
Искам да попитам нещо. Днес си обикалях по разни автокъщи и попаднах на една Тойота Корола,98' 1,3. Колата е с много лош външен вид, на много места ожулено, одраскано, поогънато на единия калник и предния капак. На едно две места е избила съвсем лека ръждица. Тоест, очевидно има да се поработи по нея, сигурно да се боядиса цялостно.
Отвътре беше много мръсна, току що пристигнала от Северна Италия, явно доста е постояла. Запалаих я обаче и двигателя мърка, направих едно кръгче, никакви шумове, каквото и да било. Климатика работи прекрасно. Има сервизна книжка, през 2003 е била на 100 000, а сега е на 130-тина хиляди. С три ключа е.
Предлагат ми я за 4200лв.
Ясно ми е, че освен пребоядисването с всичките неща, трябва да сменя консумативите, масла, ремъци, филтри, предполагам спирачни дискове и накладки.
Какво мислите по този въпрос и имате ли някаква представа какво би струвало всичко това, без бодисването? Имам приятели, при които изчукването и боядисването ще ми излязат по-малко.
Благодаря
Корола с лош външен вид
За японките външния вид не е от значение ще я оправиш колата с едно пастиране или пребоядисване. Виж другите неща да не са в същото състояние, защото собственика както поддаржа от вън, 99% така и от вътре - от мен го знай.
Питай да ли можеш да я откараш в някой сервиз за преглед или вземи познат майстор с теб.
Цената определено е супер.
Питай да ли можеш да я откараш в някой сервиз за преглед или вземи познат майстор с теб.
Цената определено е супер.