Откъде зареждате дизел и имате ли реални проблеми?
Откъде зареждате дизел и имате ли реални проблеми?
Здравейте, много се рових и не можах д анамеря убедително становище... май като чета форумите има най-много против Шел а ЗА се разделят на ОМВ, Ромптрол, Лукойл,тн
Може ли да се изкажете ? Търсих анкета на сайта но не видях.
Ако съм изпуснал голяма верига кажете да добавя.
Също може би е добре да се знае точно какво гориво защото разликата в цените е много голяма.
Може ли да се изкажете ? Търсих анкета на сайта но не видях.
Ако съм изпуснал голяма верига кажете да добавя.
Също може би е добре да се знае точно какво гориво защото разликата в цените е много голяма.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Последните 10 години зареждам в 90% от случаите от Лукойл и 10% от ОМВ. Не съм имал проблеми досега.
П.С. Да добавя, че през по-голямата част от годината зареждам обикновения дизел на Лукойл, а само в най-свирепите студове Алпин Дизел.
П.С. Да добавя, че през по-голямата част от годината зареждам обикновения дизел на Лукойл, а само в най-свирепите студове Алпин Дизел.
Последно промяна от zi_zi_top на 03 Дек 2011 18:10, променено общо 1 път.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
- Not_active_user_1
ОМВ, Петрол и Лукойл ползвам както за дизел, така и за бензин. Проблеми до сега не съм имал. Пожелавам същото на всички колеги!
Колкото и парадоксално да звучи проблеми само с бензин до сега съм си имал от ШЕЛ и някаква световно безизвестна бензиностанция. В ШЕЛ повече никога, а бензиностанциите, които не са от големите вериги ги подминавам, като малка гара. Даже за кафе или безалкохолно не спирам.

Колкото и парадоксално да звучи проблеми само с бензин до сега съм си имал от ШЕЛ и някаква световно безизвестна бензиностанция. В ШЕЛ повече никога, а бензиностанциите, които не са от големите вериги ги подминавам, като малка гара. Даже за кафе или безалкохолно не спирам.

-
-
- Получена благодарност: 1 път
Колегата Тойко, след като ни проверява дали знаем как се купува нов автомобил, сега ни проверява и за горивото biggrin.gif
Разбирам го, защото и аз имах притеснения за горивото защото не бях имал собствен дизелов автомобил.
Трябва да се зарежда от големите вериги бензиностанции пък ако ще да е и на ШЕЛ. Желателно е да се зарежда от по-скъпия дизел.
Лично зимата зареждам от ОМВ (Алпин или сега е MAX MOTION), а лятото се доверявам на ЕКО (пак от по-скъпия). Зареждал съм и на Лукойл, ШЕЛ, Ромпетрол. Пази си бележките от зарежданията до редовния ГТП докато е в гаранция автомобила.
Безаварийно ........
Разбирам го, защото и аз имах притеснения за горивото защото не бях имал собствен дизелов автомобил.
Трябва да се зарежда от големите вериги бензиностанции пък ако ще да е и на ШЕЛ. Желателно е да се зарежда от по-скъпия дизел.
Лично зимата зареждам от ОМВ (Алпин или сега е MAX MOTION), а лятото се доверявам на ЕКО (пак от по-скъпия). Зареждал съм и на Лукойл, ШЕЛ, Ромпетрол. Пази си бележките от зарежданията до редовния ГТП докато е в гаранция автомобила.
Безаварийно ........
хихи мерсиscorpion написа: Пази си бележките от зарежданията до редовния ГТП докато е в гаранция автомобила.
Безаварийно ........

това за бележките защо между другото ? Ако имаш предвид годишен технически преглед , той не е ли на третата година ? а гаранцията е до петата?
а темата пуснах и защото видях че другите форуми си имат анкети за горивата, защо да си няма и тук? за разхода също е добре да има, не знам дали е направено.... ще се поровя... видях няколко теми