Въпрос за Carina
Въпрос за Carina
От известно време забелязвам, че когато си пусна парното в колата започва да мирише на прах или нещо подобно. С включен климатик дори е по-зле. Мисля че някой филтър е за смяна, но не знам къде точно се намира. Някой може ли да помогне?
...забрави да му споменеш, че преди това трябва да натисне педала на гаСта до долу, и пазейки фино равновесие с останалия му един горен крайник да действа 
А щом вече се усеща прах, значи или филтъра е страшно мръсен, или липсва изобщо, или пък липсва 1/2 от него - точно така беше при мен...в Италия така ч бяха карали гномите, вследствие на което имах какво ли не в радиатора на климатика...ама с няколко пъти дезинфекция с Meglio - работата се оправи и няма никакви миризми.

А щом вече се усеща прах, значи или филтъра е страшно мръсен, или липсва изобщо, или пък липсва 1/2 от него - точно така беше при мен...в Италия така ч бяха карали гномите, вследствие на което имах какво ли не в радиатора на климатика...ама с няколко пъти дезинфекция с Meglio - работата се оправи и няма никакви миризми.
Благодаря ви, намерих ги двата филтъра. Бяха доста мръсни имаше и листа по тях biggrin.gif , обаче си бяха здрави. Затова реших да ги почистя от праха с вода и да си ги сложа пак biggrin.gif . Дано това реши проблема. А също така бях забелязал, че парното не духа вече толкова силно, дано този проблем също да се реши с почистването на филтрите.