Във фабриката ще бъде произвеждан следващият Аурис.
http://www.dailymail.co.uk/money/news/a ... bs-UK.html
От кой или на каква база е разработен D4D, защото тук го нямаме?Kiki написа:Не знам, но ми е трудно да си представя, че бих си купил Тойота с дизелов двигател различен от Д4Д!?
Пак ли само си чел по Интернет и не си виждал това за което спориш biggrin.gifLEXUS написа:По-некомпетентно изказване не съм чел от онзи ден, когато спорехме с колегата muf за Грейт грейт комюнист уол.![]()
Да си компетентен не означава да си направил 2 кръгчета с една кола, а да имаш обективна информация, а не субективно отношение към нещата, каквото имаш ти. Мисля, достатъчно добре се аргументирах, за разлика от теб, ти ме обвини в клевета и лъжа, но без значение. Когато не си информиран, по-добре си затрай, а не спори за спорта. Това е моето отношение към тези неща. И когато някой казва на черното бяло, както ти, тогава споря не до откат, ами до два отката ако трябва. biggrin.gifmuf написа:Пак ли само си чел по Интернет и не си виждал това за което спориш biggrin.gifLEXUS написа:По-некомпетентно изказване не съм чел от онзи ден, когато спорехме с колегата muf за Грейт грейт комюнист уол.![]()
Компетентно означава да си компетентен, а не да спориш до откат
Нали знаеш, че това, че някой по-отдавна ползва нещо, не означава,че е по-добър в това нещо. Немците по-отдавна ползват и бензинови двигатели, но това не означава,че правят по-добри бензинови агрегати. Изобщо тази чичковска теза- видиш ли, немеца е изобретил двигателя, значи е най-добрия в колите, никак не върви 2011 година. Аз много добре знам кой е изобретил дизеловия двигател, както и бензиновия, но това не дава основания да кажем кой най-добре го е развил. Естествено е един човек да изобрети нещо, в повечето случаи поне. Това не означава,че цялата нация, от която той произлиза, е с неговите възможности.Но това са други въпроси.Japanese_fever написа:Ами там е работата, че долкото знам немците имат повече традиции при дизеловите, отколкото японците, от по-отдвана ги ползват.
Rudolf Christian Karl Diesel was a German inventor and mechanical engineer, famous for the invention of the diesel engine.
Да, ама ти нямаш никаква информация за нещата, за които спориш.LEXUS написа: Да си компетентен не означава да си направил 2 кръгчета с една кола, а да имаш обективна информация, а не субективно отношение към нещата, каквото имаш ти.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] и 9 госта