селиката ми държи високи обороти.
селиката ми държи високи обороти.
имам следния проблем.колата даржи 2500 оборота постоянно.някой има ли предстажа от какво???????
Re: селиката ми държи високи обороти.
С кои двигател е селиката и когато е загряла пакли държи тези обороти
1.8vvti.И топла и студена ги държи високи само като вкюча климатика намаляват но с много малкоPetar написа:С кои двигател е селиката и когато е загряла пакли държи тези обороти
проблема е решен.ДЕБИТОМЕР.gazeto23 написа:1.8vvti.И топла и студена ги държи високи само като вкюча климатика намаляват но с много малкоPetar написа:С кои двигател е селиката и когато е загряла пакли държи тези обороти
колата продалжава да даржи високи обороти а смених дебитомера .на компютара показва само една грешка,че и е висока температурата а тя не е.смених датчика за температура който е отстрани на главата и пак сащото.gazeto23 написа:gazeto23 написа:1.8vvti.И топла и студена ги държи високи само като вкюча климатика намаляват но с много малкоPetar написа:С кои двигател е селиката и когато е загряла пакли държи тези обороти

-
koia temperatura e visoka, air ili coolant? i tova che temperaturata v realnost ne e visoka, pak ECU-to si misli che e visoka, ne ti pomaga...gazeto23 написа:на компютара показва само една грешка,че и е висока температурата а тя не е.смених датчика за температура който е отстрани на главата и пак сащото.![]()
![]()
![]()
![]()
->
Май наистина ще се окаже стъпковиа мотор но това ще остане за утре.Днес пак греда.А хората дето се занимават са в час но ?????????.ALTEZZA написа:koia temperatura e visoka, air ili coolant? i tova che temperaturata v realnost ne e visoka, pak ECU-to si misli che e visoka, ne ti pomaga...gazeto23 написа:на компютара показва само една грешка,че и е висока температурата а тя не е.смених датчика за температура който е отстрани на главата и пак сащото.![]()
![]()
![]()
![]()
- Georgimitrovich
- Georgepetrov137
Мисля че няма да е стъпков мотор, така се държи ако смуче въздух - маркуч или гарнитурка на инжекцонен колектор. В краен случай термодатчик.
Всъщност няма какво да му се чудим, има си сервиз. Аз така се мъчих с една стара корса, която държеше високи обороти и грееше, смених доста работи и най-накрая се оказа въпросната гарнитурка издухана.
Всъщност няма какво да му се чудим, има си сервиз. Аз така се мъчих с една стара корса, която държеше високи обороти и грееше, смених доста работи и най-накрая се оказа въпросната гарнитурка издухана.
Toyota Auris 2010 1.33 ->Lexus - RX II - 300 4WD (204 Hp)->Lexus RX450H 2012 fl