Къде в Русе продават хубав бензин?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 24 Ное 2011 00:15

Japanese_fever написа:
Vesko написа:
От русенският бензин е 100% biggrin.gif
Аз викам да не е от бензина, а от русенци - сигурно са те разтоварили малко в движение.

Нали знаеш самолетите как ги зареждат във въздуха, само че теб са те разредили. laugh.gif

Русенци само капачките на вентилите свиха... ама това беше предният път, а иначе теоретично би трябвало да доведе до по-нисък разход заради по-ниското тегло :thumbsup:

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 24 Ное 2011 05:27

Аз като познавам виртуално един колега от форума, на твое място бих си проверил резервоара, дали е изправен biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 24 Ное 2011 19:19

Vesko написа:
nowyaris написа:Джапи,аз английски и руски не знам,ама знам български."Бъзикам" означава "милвам по ташаците".Та винаги си добре дошъл,не само сутрин,а и през целия ден.Иначе по темата,Веско е прав-203 км. са от Русе до Добрич през силистра-това по табели от вчера.Явно много го е натискал автомобилчето,не вярвам да е от бензина в Русе.
От русенският бензин е 100% biggrin.gif
Еми наливай си тубите в Добрич тогава.Аз лично по-менташки Лукойл от този на изхода за Варна не съм случвал.Ама не съм се разплакал-кат свърши наливам дет намеря.

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 24 Ное 2011 21:20

Абе защо зареждате на Лук Ойл, да може мафиотите в русия да кара все по-скъпи коли ли:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=_bmDK60-jT0

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 26 Ное 2011 20:14

Japanese_fever написа:Абе защо зареждате на Лук Ойл, да може мафиотите в русия да кара все по-скъпи коли ли:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=_bmDK60-jT0

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
То в България където и да заредиш,мафиотите в Русия, както ги наричаш Лукойл ще карат все по-скъпи коли.Надявам се да го проумееш.

Публикувай отговор