Къде може да се качи Тойота Ярис
Къде може да се качи Тойота Ярис
Моята кола се качи на връх "Персенк" - а дотам път отдавна няма...пътува в компанията на атевета само...
- Прикачени файлове
-
- yaris.jpg (380.43 KiB) Преглеждано 2529 пъти
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
+1, и на мен ми е жал колите. Веднъж с ниска кола се натресох на пън, от тогава карам колите там, където няма вероятност да си кажеш "и то ми трябваше". Мила, ако ти се кара по върховете, или смени колата или си намери шофьор/компания с подходяща кола.SFINKS написа:Мила сега ако кажеш защо по дяволите си трошиш хубавата кола по планините .......
nowyaris не го слушай, той е як мъж и ще се оправи ако закъса, а ти какво ще правиш, ако си останеш на върха biggrin.gif
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Още по-лесно ще се оправи - всичките яки мъже в околността ще се хвърлят да помагатRaya написа:...
nowyaris не го слушай, той е як мъж и ще се оправи ако закъса, а ти какво ще правиш, ако си останеш на върха biggrin.gif

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Оф топик!
Темата ме подсети за един виц:
Иванчо дразнел Марийка, че той си има пишка, а тя си няма и горкото момиче се прибрало ридаейки в къщи и започнало да се оплаква на мама:
- Мамо, а пък Иванчо ме дразни, че той си има пишка, а аз си нямам.
А майката я успокоила:
- Не се разстройвай, мила! Кажи му, че като пораснеш ти ще имаш много пишки, а той ще си остане само с една!
Темата ме подсети за един виц:
Иванчо дразнел Марийка, че той си има пишка, а тя си няма и горкото момиче се прибрало ридаейки в къщи и започнало да се оплаква на мама:
- Мамо, а пък Иванчо ме дразни, че той си има пишка, а аз си нямам.

А майката я успокоила:
- Не се разстройвай, мила! Кажи му, че като пораснеш ти ще имаш много пишки, а той ще си остане само с една!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Къде може да се качи Тойота Ярис
Колата не е от голямо значение, а уменията на водача и познанията му по физика, или ако не поне вродените му осещания за гравитация са от решаващо значение!Мила написа:Моята кола се качи на връх "Персенк" - а дотам път отдавна няма...пътува в компанията на атевета само...

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
laugh.gif laugh.gif laugh.giface написа:Като човек, който обича планината, искам да кажа, че автомобили там нямат място.
А резачките:
http://www.youtube.com/watch?v=5pLiJMZj ... re=related
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
- KiLLeR
ЯкоJapanese_fever написа: laugh.gif laugh.gif laugh.gif
А резачките:
http://www.youtube.com/watch?v=5pLiJMZj ... re=related

Наложи ми се, аз си обичам "глезлата" и не съм искала да я мъча...но се радвам, че не ме подведе и затова го споделям с вас-собственици и фенове на Тойота,...и се радвам, че не ми се наложи да ползвам помощ за слизане от върха, желаещи за щастие има biggrin.gif ...SFINKS написа:Мила сега ако кажеш защо по дяволите си трошиш хубавата кола по планините .......