Време е за смяна на Амбриаж
- LordDigital
- СупраДжия
Време е за смяна на Амбриаж
Процедурата изглежда ясна:
http://www.cygnusx1.net/supra/library/T ... MT_04.html
Освен всичкото тва разглабяне требе да се свали и наи-големия кошмар които има по тази кола (Стартер със БОЛТ И ГАЙКА кат на москвич 12-так). Ма аиде и тва ша го преживея. Проблема е ,че хората разправят ,че требе да държа мотора навден максимално назад. Гадовете ползват некакъв "cherry picker" - тва ми звучи като кран за мотор? ми кат неаме такова кво праим? (освен плескане със ръце и прегръщане).
Филипов я разпитаи там некои от колегите дали ша му се привиди спомен как са ги сменяли тез амбриажи във добрите стари времена...
http://www.cygnusx1.net/supra/library/T ... MT_04.html
Освен всичкото тва разглабяне требе да се свали и наи-големия кошмар които има по тази кола (Стартер със БОЛТ И ГАЙКА кат на москвич 12-так). Ма аиде и тва ша го преживея. Проблема е ,че хората разправят ,че требе да държа мотора навден максимално назад. Гадовете ползват некакъв "cherry picker" - тва ми звучи като кран за мотор? ми кат неаме такова кво праим? (освен плескане със ръце и прегръщане).
Филипов я разпитаи там некои от колегите дали ша му се привиди спомен как са ги сменяли тез амбриажи във добрите стари времена...

- LordDigital
- СупраДжия
- LordDigital
- СупраДжия
Mda preDostatycno ,mersaz.ALTEZZA написа:vzel sam ti polovinka silikon. nali ne ti trebe ciala tubichka? vzel sam i razni exhaust gasktets sashto. neshto drugo shte ti triabva li? a i koga mislish da ia pravish taz kola?
Drugo inak mislq che ne ,dneska trebe da doide ambriaza i mislq utre vecherta da pocvam. Veroqtno nema da stane za edna vecher ,taka che pyrvo transmisiata dole i posle sha q kacvame.

- LordDigital
- СупраДжия
Mi ako ostane kak cha vidim da gi slozim ,zavisi mnogo dali Vlado cha raboti ponedelnikV35GTR написа:LOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUURDE!
HIJAK!
triabva mi pomosht da sloja prujinite i swyovete! nali shte ima malko vreme i za moita kolica na krika? PPPPPLEASE!
PS az puk she pomagam sus transmisiata (dulja ti oshte ot 300ZX-a)

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Koi e toz Vlado deto sha raboti na Labor Day?!? laugh.gif
Da ne e tozi deto ima serviz na Northwest Hwy., za6toto vednuj mi kaza, 4e poznava Fifi i az mu dadoh adresa na na6iq forum. Toj ima edna Cressida '92, ama mnogo i iska $3500 ...
Da ne e tozi deto ima serviz na Northwest Hwy., za6toto vednuj mi kaza, 4e poznava Fifi i az mu dadoh adresa na na6iq forum. Toj ima edna Cressida '92, ama mnogo i iska $3500 ...

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
- Japanese_fever
Mom4eta daj da se vidim tozi weekend pkraj remonta na Sando. Az sum na 10 min. ot na Vlado serviza. Nmqa da vi pre4ea i da davam akul!
Samo 6te gledam i 6te si lafim s Del_Sol-a. Ako i Vlado e tam 6te e o6te po-dobre, za6toto iskam da govorq ne6to snego za mojta hubavica.
Deto se vika znaniq da trupam, a posle moje i da piem po bira, ako ste navitak.

Deto se vika znaniq da trupam, a posle moje i da piem po bira, ako ste navitak.

-
- LordDigital
- СупраДжия
Syedinitel ima ama e za 4AG ,obyrkali sa se nesto oste ne sym si vzem Drift-Tung mashina:)
Sha vidim utre zaranta dano da go otvorqt toz konteiner i da go donesat sadinitelq.
Inak Cresidata na Vlado e naistina mnogo zapazena ,ma mnogo mu harci i zaradi tva resi da q prodava. Inache mu dadoh krilo ot suprata i starite mi dzanti i stese da stava 4DR supra ... ma nisto - next time:)
Sha vidim utre zaranta dano da go otvorqt toz konteiner i da go donesat sadinitelq.
Inak Cresidata na Vlado e naistina mnogo zapazena ,ma mnogo mu harci i zaradi tva resi da q prodava. Inache mu dadoh krilo ot suprata i starite mi dzanti i stese da stava 4DR supra ... ma nisto - next time:)

- Japanese_fever
Tak e. Az q karah. 7M-GE, vsi4ki extri. VUrvi vse edno e electromobil, nikakuv 6um ot dvigatelq ne se 4uva. No az q turseh za bratov4eda, a toj i hal haber si nqma kakvo e 7M-GE, a i puk, abe tazi kola si e samo za ceniteli i ne vqrvam nqkoj obiknoven kopuva4 da q vzeme na tazi cena, no tova si e moe mnenie. Ine4e e mnogo zapazena na vutre6en i vun6en vid, a i v dobro tehni4esko sustoqnie.LordDigital написа:
Abe za6to Vlado ne raboti v subota?!?

Az mu pra6tam klienti, a toj po4iva?!?

- Japanese_fever