Ще купувате ли зимни гуми. сезон 2011 - 2012 ?
Десс, аз съм на буса с Пирели Сити Нет - тъй де бусовия вариант на зимните им и съм изключително доволен, качествена гума, тиха, добре балансирана, вече 3 зими ги карам и не са се изкривили или да са тръгнали да се износват повече, единствено вече не са така меки както, като нови, а буса с тях върви на сняг и е доста стабилен - пък той си е със задно и отзаде е лек. На мокро и сухо пак са добре.
И какво като са ниски температурите , ще ми настинат летните гуми ли biggrin.gifscorpion написа:Сняг, че трябва да има съм съгласен.SFINKS написа:Вчера сложих зимините гуми .
Гадните метеоролози пак излъгаха че ще има сняг
Постъпил правилно, защото сутрин и вечер температурите са ниски, а и не се знае кога ще ни изненада снежната покривка biggrin.gif
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Случвало ли ти се е от едната страна на тунела да пече слънце,а от другата да вали на парцали?В петък на Витиня по следобедно време в посока София между втория и третия тунел бе заледеничко,хвърляха пясък и имаше много смешно движещи се МПС-та.Имаше и недвижещи се.Пък до Ботевград си беше лято.По-добре да ми изстинат зимните гуми,отколкото задника.SFINKS написа:Аз зимни гуми никога не слагам преди да дойде сняг
Затова ги псувам гадните тролчета от новините дето предсказаха сняг
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Който нема да копува зимни гуми поне да си купи хубави вериги - по-ефтини са и не се изтъркват, лесно!
Не бъдете скръндзи laugh.gif
п.п.
Тук май е забранено да се ползват вериги, но за гуми със шипове съм сигурен, че е забранено.
Не бъдете скръндзи laugh.gif
п.п.
Тук май е забранено да се ползват вериги, но за гуми със шипове съм сигурен, че е забранено.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
На мен ми се е случвало посредата на тунела в най-дясната лента да си слагат зимните гуми..... или вериги все тая.....nowyaris написа:Случвало ли ти се е от едната страна на тунела да пече слънце,а от другата да вали на парцали?В петък на Витиня по следобедно време в посока София между втория и третия тунел бе заледеничко,хвърляха пясък и имаше много смешно движещи се МПС-та.Имаше и недвижещи се.Пък до Ботевград си беше лято.По-добре да ми изстинат зимните гуми,отколкото задника.SFINKS написа:Аз зимни гуми никога не слагам преди да дойде сняг
Затова ги псувам гадните тролчета от новините дето предсказаха сняг