В такъв случай правилният избор за марка автомобил е Лада или Дачия с гуми Tiger и масло от Русе.nowyaris написа:....Робуването на марки води до непоправими психически проблеми,поне според мен.

В такъв случай правилният избор за марка автомобил е Лада или Дачия с гуми Tiger и масло от Русе.nowyaris написа:....Робуването на марки води до непоправими психически проблеми,поне според мен.
То като го загазиш,после и да го мислиш голяма полза няма.Трябва да гледаш да не го загазиш.Темата беше друга-струва ли си човек да харчи много пари за нещо,което може да получи и срещу доста по-малко.Според мен не.zi_zi_top написа:За кризата си абсолютно прав!![]()
Но не е нужно всички за мислят като в тежка криза без да са го "загазили".
От копачите на царевица с които говорих напоследък всеобщото мнение е че от както са си купили нова техника и са спрели да имат големи разходи за гориво, масло и резервни части са запонали да трупат пари biggrin.gifnowyaris написа:То като се замисли човек,май е така.zi_zi_top написа:В такъв случай правилният избор за марка автомобил е Лада или Дачия с гуми Tiger и масло от Русе.nowyaris написа:....Робуването на марки води до непоправими психически проблеми,поне според мен.
Но темата е друга - заслужава ли си човек да харчи повече пари за нещо, или срещу по-малко пари да получиш нещо по-лошо...Темата беше друга-струва ли си човек да харчи много пари за нещо,което може да получи и срещу доста по-малко.Според мен не.
Новата техника са я купили с пари,които са изкарали от дълга експлоатация на стара техника.Отделно дето новата техника като я пуснеш да "троши буците" в България много бързо става стара техника.Стой та гледай след някой и друг сезон как натрупаните им пари ще почнат да се топят по поддръжка на вече грохващата им "нова техника".А борчовете по закупуването си вървят-и главници,и лихви.Този филм са го прожектирали вече.Отделно дето никой здравомислещ фермер не си е продал или бракувал стария ДОН 1500 или тракторите ЮМЗ-Беларус.Съвсем пък отделно е че парите в селското стопанство изобщо не се трупат от наличие на нова техника,а от съвсем други неща,ама това е друга темаVesko написа:От копачите на царевица с които говорих напоследък всеобщото мнение е че от както са си купили нова техника и са спрели да имат големи разходи за гориво, масло и резервни части са запонали да трупат пари biggrin.gifnowyaris написа:То като се замисли човек,май е така.zi_zi_top написа: В такъв случай правилният избор за марка автомобил е Лада или Дачия с гуми Tiger и масло от Русе.
Според мен избора винаги е въпрос освен на възможностти и необходимост, и на точна преценка на това което избираш.Темата е за зимни гуми и според мен не е нужно човек да се изхвърля и да робува на марки и най-различни тестове,а да избере нещо нормално,евтино,и най-важното доказало се с годините в неговите собствени очи.А сравнението с марките на колите не го разбрах-по твоята логика и използвайки твоя пример трябва да си купя 10-тонен камион-ще ми разхожда задните части и ако срещна някой "Майбах" челно ......slowtraveler написа:nowyaris демагогства с кризата![]()
Обаче тук никой няма да спори в извода ти:Но темата е друга - заслужава ли си човек да харчи повече пари за нещо, или срещу по-малко пари да получиш нещо по-лошо...Темата беше друга-струва ли си човек да харчи много пари за нещо,което може да получи и срещу доста по-малко.Според мен не.
Според мен избора е въпрос на възможности и необходимост...
Трябва ти кола - можеш да избереш мъника на Грейт Уол , можеш да избереш и майбах - и двете ще ти движат задните части.... Е,
ако се срещнат челно нещата стават много различни, и тогава оправданието 'ама нали аз карам бавно' не важат..
Да не те среща мечката в гората....
vsnowyaris написа:....Новата техника са я купили с пари,които са изкарали от дълга експлоатация на стара техника.
Хората отдавна са казали - икономията е майка на мизерията....nowyaris написа:....А борчовете по закупуването си вървят-и главници,и лихви....
Просто за различните хора 'нормалното' е различно по съдържаниеnowyaris написа:да избере нещо нормално,ХХХХ,и най-важното доказало се с годините в неговите собствени очи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта