Бушони на Корола 2002г.

S.Pavlov

Бушони на Корола 2002г.

Мнение от S.Pavlov » 09 Ное 2011 08:06

Привет колеги, вчера направих малка мизерия с колата, а именно - третия ми стоп ту свети, ту не свети. Съответно го разглобих и видях, че самата крушка е доста хлабава, с цел да я притисна в гнездото сложих малка метална стружка отстрани, в следващия момент нито един от стоповете ми не светеше. Та понеже си мисля, че дадох накъсо въпросът ми е къде се намират бушоните на Корола 2002 2.0Д4Д ? А пък, ако някой има идея и как да оправя крушката на третия стоп - цена няма да има.

Аватар
lederman
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от lederman » 09 Ное 2011 09:22

Как така ще сложиш метална стружка wacko.gif wacko.gif wacko.gif ????????????????wacko.gif wacko.gif

относно бушоните - не пипай нищо и си намери електротехник !!!
ще бъде по-лесно и по-безопасно, за теб и колата.
Поздрави :thumbsup:
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

S.Pavlov

Мнение от S.Pavlov » 09 Ное 2011 22:50

Колега "lederman" благодаря ти за мнението - оценявам го! Но в случая бих казал да не ми даваш акъл за нещо, за което не съм поискал. Помолих, ако някои знае къде се намират бушоните да сподели(тъй като ги крият все едно са с обогатен уран), както и за вид изолатор, който да не е запалим/разтопим. Както и да е, отново благодаря за "професорското" мнение. А колкото до въпросите ми - ако някой се интересува - бушоните са зад жабката до волана(за разлика от на доста останали марки коли, на които бушоните са при педалите)! Дано поне аз съм от полза на някой колега.

Аватар
lederman
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от lederman » 09 Ное 2011 23:09

Ще ми се да отговоря, но няма. :whistle: :whistle: :whistle: Не искам да ти развалям темата.
Успех с ремонта.
П.П.
Приеми написаното като съвет, а не като "професорско" мнение.
Поздрави :thumbsup:
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

under_grounda

Мнение от under_grounda » 12 Ное 2011 12:43

Здравей, бушоните поне на моята се намират на 2 места, едното е под капака от страната на волана малко над акумулатора, а другото е под волана като махнеш една вратичка и са отзаде. Най добре ги измери един по един с мултицет. Мисля че светлините бяха обаче при тези бушони под капака. Успех.

Публикувай отговор