сменихме свещите и пак така

Еми бавно ще е като му липсват 2 цилиндъра biggrin.gifaxl написа:Бавно палене на авенсис д2д
biggrin.gif biggrin.gifLEXUS написа:Еми бавно ще е като му липсват 2 цилиндъра biggrin.gifaxl написа:Бавно палене на авенсис д2д
Ти пък?! Пали си от 1/2 оборот, за какво ритане става въпрос?KiLLeR написа:biggrin.gif biggrin.gifLEXUS написа:Еми бавно ще е като му липсват 2 цилиндъра biggrin.gifaxl написа:Бавно палене на авенсис д2д
попринцип D4d пали малко по-бавно от обикновен TD защото трябва да вдигне налягане, нали е модерен комън рейл и пали все едно го риташ laugh.gif
Не се занимаваи с глупости колега. А онези в Тойота ще ти разплачат м....ата с констатации че си си купил най-големия боклук - бъди сигурен. И моята ме дразнеше паленето докато е изпатка стартера нацяло и замина акумулатора. След като купих нов акумулатор и ремонтирах стартера. Ела да видиш как пали. въобще не се тормози. А и все пак ако е внос трябва да посвикне с нашите "чисти" горивни смеси по бензиностанциите и да и "ливнеш" някаква добавчица зя почистване на системата. сигурен съм че и ти ще посвикнеш и колата ще се стабилизира и няма да ти прави впечатление.axl написа:Един приятел е има същата,но при него пали по бързо..
Явно ще се наложи да е карам в сервиз на Toyota в Пловдив ..
Колата е перфектна ,но това ме дразни
Ако някои има подобен проблем нека пише ...
Потребители разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot] и 5 госта