Kiki
Мнение от nowyaris » 25 Окт 2011 21:20
То приятелю,ако попиташ нещо не както трябва,няма кой да ти отговори както трябва.Ама страшно няма,следват уточнения и се стига до истината сравнително бързо.Джапанезето е по-бавничък,ама ще се оправи,гаранция.Kiki написа:Пусти спам! Човек да не попита нещо, макар и не както трябва!
nowyaris
Мнение от Japanese_fever » 25 Окт 2011 21:27
nowyaris написа:Джапанезето е по-бавничък,ама ще се оправи,гаранция.
nowyaris написа:Диде,много сложно го описа.Вземи направи накаква графична схема,че три пъти го чета поста и нищо не мога да вдяна.Или вземи и си купи някакви нови четири гуми за Хайлукса.На този модел само новичко му ходи.didak написа:смених гумите на хайлукса, но съм в дилема - напролет да върна ли тези които свалих?
старите предни са с 5мм грайфер, а задните само с 3мм.
ако оставя новите за през лятото следващата зима няма да има нови гуми и ще си имам проблеми...
среден вариант е напролет да оставя отпред новите, отзад старите предни, а есента отпред да сложа двете некарани през лятото ???
ако напролет върна целия комплект стари гуми сигурно ще си имам проблеми на мокро...
става въпрос за bfgoodrich all terrain
Japanese_fever
Мнение от nowyaris » 25 Окт 2011 21:29
Сгрешил съм-никога няма да се оправи.nowyaris написа:То приятелю,ако попиташ нещо не както трябва,няма кой да ти отговори както трябва.Ама страшно няма,следват уточнения и се стига до истината сравнително бързо.Джапанезето е по-бавничък,ама ще се оправи,гаранция.Kiki написа:Пусти спам! Човек да не попита нещо, макар и не както трябва!
nowyaris
Uncle Dido
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Semrush [Bot] и 1 гост