Auris 2.0 D4D - дали си заслужава?
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Liubo
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение от LEXUS » 18 Окт 2011 19:43
Няма да е евтина. Ефектът е само звуков и не е нужна смяната на рейката. В ТМ Ауто и други представителства сменят цяла рейка,защото японците плащат. Замяната на карето на волана или само смазването му с грес предотвратяват лекото потракване при неравности заради което сменят цяла здрава рейка.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
ace
Мнение от Nily_p » 19 Окт 2011 11:10
Аз съм с 3 год. Аурис и другата седмица влизам за смяна на карето на рейката извънгаранционно. В ТМ ми поискаха 306 лв. за смяната, така че ще си ходя при моя си майстор. В момента проверявам цената, но няма да е повече от 150 лв. предполагам. Ще пиша допълнително колко ми е струвал ремонта.
За съжаление в моята има няколко забележки, които много ме дразнят....
От постоянното използване на детското столче отпред се разтегли колана и сега е доста хлабав и потропва в колоната, нямам идея дали може да се оправи или трябва да го сменя. Дръжката на тавана над седалката до шофьора също се рахлаби и по павета ми вибрира много неприятно.
Колегата baba_metca ти беше описал скърцане в задните спирачки е и аз го имам, но само назад като карам не е драма, както разбирам се отстранява сравнително лесно и евтино.
Нямам други забележки към колата.
За съжаление в моята има няколко забележки, които много ме дразнят....
От постоянното използване на детското столче отпред се разтегли колана и сега е доста хлабав и потропва в колоната, нямам идея дали може да се оправи или трябва да го сменя. Дръжката на тавана над седалката до шофьора също се рахлаби и по павета ми вибрира много неприятно.
Колегата baba_metca ти беше описал скърцане в задните спирачки е и аз го имам, но само назад като карам не е драма, както разбирам се отстранява сравнително лесно и евтино.
Нямам други забележки към колата.
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!
Nily_p
-
Мнение от tribalistas » 20 Окт 2011 17:35
За това аз я разкарах.....бях влщбен в тая кола ама сега не съжелявам...потропваше във волана и не ми се занимаваше да ходя в ТМ за пореден път да отстранявам "детски болести" както ми отговориха там!!!
FJ Cruiser limited edition
tribalistas
Liubo
BIS
LEXUS
KiLLeR
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 21 Окт 2011 00:34
Честито и от мен!Liubo написа:Колеги да ви се похваля, днеска взехме колата - 2.0 д4д 2007 на 58000 км, купувана е от ТМ Ауто, като оборудване е най-високото, мисля че се води СОЛ. Има и заден парктроник. Утре ще кача снимки да ви я покажа

Сега ще разбереш, че по света се произвеждат и качествени автомобили!
Със здраве да си я караш и да обиколиш планетата с нея!

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
mitkoa
-
baba_metca
Liubo
Мнение от Liubo » 24 Окт 2011 13:22
Още един бърз въпрос: С интелигентен ключ съм, може ли да се програмира като са ти отворени прозорците и заключиш колата да се вдигат автоматично? На Ц4-та мога да си ги вдигам като задържа бутона за заключване на дистанционото и лятото е доста удобно особено като бързаш.
Liubo
Мнение от Владислав » 24 Окт 2011 14:13
Колега, честито за новата придобивка!Много безаварийни километри, и приятни моменти с новата кола!За съжаление доколкото знам не можеш нито да вдигаш/сваляш прозорците автоматично с дистанционното, нито да регулираш осветеността по бутоните на таблото.Но май не е болка за умиране! 

Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Владислав
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru