Тойота Королла
Тойота Королла
Зравейте,
имам от скоро Тойота Королла 2002 г. Д4Д двигател и имам един много елементарен въпрос. Над пръзгача за климатика има един тъмно-червен прозорец. Та въпроса ми е - за какво служи ? Трябва ли нешо там да свети или си е просто декорация ?
Прилагам снимка.
Предварително 10х
имам от скоро Тойота Королла 2002 г. Д4Д двигател и имам един много елементарен въпрос. Над пръзгача за климатика има един тъмно-червен прозорец. Та въпроса ми е - за какво служи ? Трябва ли нешо там да свети или си е просто декорация ?
Прилагам снимка.
Предварително 10х
- Прикачени файлове
-
- toyota.jpeg (60.83 KiB) Преглеждано 1684 пъти
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 165 пъти
- Обратна връзка:
Часовник може би, но пък до него трябва да имаш две копченца за натискане, за сверяване.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
И за мен е пълна загадка безсмислеността на този елемент от интериора!!!
Бих разбрал ако е капаче на отвор, в който има някакъв дисплей при по-високо ниво на оборудване. Но панела при по-високото оборудване е различен. Може би са го сложили за симетрия. laugh.gif
Приеми го като "мозъчен проблясък" на дизайнера и не го мисли повече!

Бих разбрал ако е капаче на отвор, в който има някакъв дисплей при по-високо ниво на оборудване. Но панела при по-високото оборудване е различен. Може би са го сложили за симетрия. laugh.gif

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- vasildonchev
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Nqma element ot vunshniq ili vutreshniq desain na edna kola, osobeno made in JAPAN, koito da e slojhen "ej taka, m/u drugoto"!zi_zi_top написа: Може би са го сложили за симетрия.
Ako ne e imalo pri4ina za nego, vuobshte e nqmalo da si pravqt truda da go slagat - po-lesno za izrabotka i po-4ist dizain.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
+1Japanese_fever написа:Nqma element ot vunshniq ili vutreshniq desain na edna kola, osobeno made in JAPAN, koito da e slojhen "ej taka, m/u drugoto"!zi_zi_top написа: Може би са го сложили за симетрия.
Ako ne e imalo pri4ina za nego, vuobshte e nqmalo da si pravqt truda da go slagat - po-lesno za izrabotka i po-4ist dizain.
Между другото сега забелязах от снимката, която е постнал Алтеза,че американската версия на Королата е с други огледала.

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN