Problem s saedinitelq na Corolla

bate_hasty

Problem s saedinitelq na Corolla

Мнение от bate_hasty » 17 Окт 2011 11:56

Zraweite kolegi MOlq za sawet. Pritejawam corola 2000 kub d4d 2006 godina n1 129000 km > SLED smqna na pompa na saedinitelq i po to4no l sled 5000 mi omekna pedala i poslednite 5 santimetra ot hoda na pedala(dolu da lamarinatamnogo nisko) mi stana twurd i tam zacepva i otcepwa saedinitelq . Hodih po maistori I tm auto Imi kazaha 4e e saedinitel. Nqmam wibracii i 4ykane ot kum skorostite. Zaduljitelno li e s zamqna na saedinitel da se smena i demferniq mahowik. Preporu4aite mi swesten maisori za toyoti.i towa li sa priznacite za zamqna na saedinitel

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 17 Окт 2011 12:23

Първо: добре дошъл!
Второ: ако ще и 10 теми по въпроса да пуснеш, едва ли ще получиш много по-различни мнения:
Тойотите явно не се развалят достатъчно често и затова отзивите от към сервизи са кът: Не си написал от къде си (значи си в София), ПитСтоп и ТМ Ауто, не щеш - явно търсиш сервиз дето да ти кажат каквото искаш да чуеш?

Смени само съединител, пък ако остане проблема ще смениш и маховик. Те тия сервизи дето си ги посетил много ще ти се зарадват - щото цените на частите вече знаеш, ама при тях и труда е ... :censored:

Сега един съвет - по темата за сЪединителя и симптомите му е писано доста - потърси с търсачката - едва ли някой ще седне да търси вместо тебе... А пък ако и пишеш на кирилица...
Изображение

bate_hasty

Мнение от bate_hasty » 17 Окт 2011 14:51

Благодаря за добре дошъл.
ДА от София съм . По въпроса с темата още съм неорентиран, сажелявам. До сега не сам имал проблем с колата та за това се притеснявам. Пък и не става дума за малко пари. По въпроса за това какво искам да чуя . Искам да чуя истината като всеки .
Благодаря колеги
Поздрави

Публикувай отговор