Toyota scion
- mitiracing
- Обратна връзка:
Toyota scion
TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
Scion ne e model, ami marka sobstvenost na Toyota, taka kakto Lexus, no Lexus e luksoznata marka, pak Scion e nasochena kam madejite(predimno pod 25 godishna vazrast). do momenta ima tri modela
xA

xB

tC

xA i xB sa izgradeni na bazata na Yaris, kato idvat s 1.5L dvigatelia.
tC e na bazata na Avensis, no e s dve vrati i powertrain-a e ot Camry, 2.4L dvigatelia. ot pred e s mcpherson, a otzad s double wishbone .
predpolagam ti si zainteresovan ot tC-to, dobri koli sa, osobeno za parite si, no sas sigurnost ne bih tragnal da se zanimavam da ia dokarvam ot USA. spesti si parite i nepriatnostite i pochni da gledash po evropeiskata Corolla T-Sport, dosta dobre izglejdat.
kolkoto do xA, evropeiskia Yaris(ne nai-novia, ami predishnia) mi izglejda po dobre.
xB edva li ti minava prez um.
xA

xB

tC

xA i xB sa izgradeni na bazata na Yaris, kato idvat s 1.5L dvigatelia.
tC e na bazata na Avensis, no e s dve vrati i powertrain-a e ot Camry, 2.4L dvigatelia. ot pred e s mcpherson, a otzad s double wishbone .
predpolagam ti si zainteresovan ot tC-to, dobri koli sa, osobeno za parite si, no sas sigurnost ne bih tragnal da se zanimavam da ia dokarvam ot USA. spesti si parite i nepriatnostite i pochni da gledash po evropeiskata Corolla T-Sport, dosta dobre izglejdat.
kolkoto do xA, evropeiskia Yaris(ne nai-novia, ami predishnia) mi izglejda po dobre.
xB edva li ti minava prez um.
->
- mitiracing
- Обратна връзка:
LOL skoro toyota shte napravat specialni marki ne samo razdeleni po vazrastovi grupi no i po sexoalna orientacia shte ima toyota za gay people Gayota ili Gayon .... za lezbiiki sahto moje da napravat i za pedofili
moje i da iskarat marki za hora sas razli4ni psihi4ni otkloneniq

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998
eeeeeeeeheheheheh REDOVNOTO IZVINENIE, vse kato stane na vapros kakva sme6na marka e toyota v na6i dni(tq i predi ne be6e koi znae kvo ama be6e po dobre) i vinagi se izliza sys opravdaniqta, ama toyota sa nai bogati v sveta....blah blah blah....i Mc Donalds sa nai golqmata Franchise v sveta i nai bogatite, da ne i da prodavat hubava i zdravoslovna hranaALTEZZA написа:gledaiki prihodite na Toyota, dali znaiat kakvo praviat?
ARE 4AO, LEKA NO6T, PRIQTNI SYNI6TA, MERSI!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
punkara написа:eto zashto kordata i kanu kayaka nyamat toyota, to si idva s haraktera i durzanieto! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif![]()
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!