Съвет за 4рънър ! От хора с 4рънъри !

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
telecentar

Съвет за 4рънър ! От хора с 4рънъри !

Мнение от telecentar » 13 Окт 2011 09:37

Здравейте,вчера капарирах един 4рънър 3 литра V6 и съвсем скоро би трябвало да го взема,до сега не съм имал джип,но ми е било винаги мечта,та искам да попитам колегите с джипки,да пуснат някой друг съвет за експлатацията,поддръжката,профилактика,кое е добре да се попрегледа като го взема,тънкости или хитринки :) а за колегите с 4рънъри бих помилил ако модела има някакви дефекти нещо скрито което трябва да се пипине да споделят техните преживявания :) много благодаря колеги лек ден и да живее ТОЙОТА ! :thumbsup:

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 13 Окт 2011 11:50

Бих ти препоръчал, същия въпрос да го зададеш и в Off road форума :thumbsup:
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

telecentar

Мнение от telecentar » 13 Окт 2011 16:59

Дамммм така и ще направя :) мерси biggrin.gif

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 13 Окт 2011 19:50

ako e V6 3.0L, tova oznachava che e 1-va ili 2-ra generacia(predi 96-ta modela). az lichno ne gi haresvam osobonno mnogo. veroiatno teche maslo ot kadeto mojesh da se setish, ima 1001 vakum markucheta v mesto elektronika, dvigatelia e samo s po 1 val na glava, prednite spirachni- diskovete sa se s lagerite na glavinata, okachvaneto i tamponite otdavna sa zdali bagaja, ne e s "Rack-and-pinion Steering", ami s "Recirculating-ball Steering"(sorry, ne znam terminite na BG)-regulirovka na prednicata granichi s nevazmojnoto, dosta sa bavnichki.
3-ta generacia sa MNOGO po-dobri i izpipani.
eto edna interesna stranichka za razlichnite generacii na 4Runner
http://www.top4runners.com/index.html
->

Публикувай отговор