Проблем с алтернатора на Королата

ejko

Проблем с алтернатора на Королата

Мнение от ejko » 06 Окт 2011 12:19

Здравейте. Вчера ми умря акумулатора и след неуспешен опит да го заредя, взех ток и реших преди да купя нов да я закарам до сервиза. От там замериха и казаха, че колата не зарежда акумулатора, а не е само от батерията. Оставих колата за да локализират проблема.
Сега до колкото знам има доста варианти, може да са четки, диоди и какво ли не, но ако се окаже, че трябва да се сменя цял алтернатор, това какви финансови измерения има? Възможността да се вземе рециклиран дали е препоръчителна или по-добре не...
Аз съм доста бос и ми се иска преди да ми се обадят от сервиза, да знам нещо по темата, за да видя на кой вариант да се навивам. Че моят майстор не е много по съветите и все ме оставя да си взимам сам тежките решения, което не е лошо, но като не разбирам и е коварно:)))
Благодаря предварително...
toyta corolla e11, 1.6 vvt-i

ejko

Мнение от ejko » 06 Окт 2011 12:23

Съжалявам ако думата алтернатор е грешна, че нали понякога има проблем с чуждиците и т.н. Просто не се сещам на български как е правилно..., динамо може би..., не знам...:)))

ejko

Мнение от ejko » 06 Окт 2011 16:26

оказаха се четките, което е малкия дявол.... Така че темата изгуби смисъл преди да се е състояла:))))

Публикувай отговор