Новата ми стара кола,Celica

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 13 Юни 2011 22:36

taniamateeva написа:...
За гюрука колко да приготвя,къде ги правят?
Това което аз съм намерил за момента е 600лв. труд и другото е материали, като материала се продава в София и преди година беше 220лв ЛИНЕЙНИЯ метър, а на мен ми трябват поне 5 метра. Цена около 2000лв. с качествени материали и качествен майстор е да кажем нормална. Тва при положение че всички въжета, уплътнения и т.н. са здрави.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

mar29

?

Мнение от mar29 » 13 Юни 2011 22:49

500 лв как ти се вижда да ти ушият гюрука с тяхни материали?

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 13 Юни 2011 22:51

Georgimitrovich написа:
taniamateeva написа:...
За гюрука колко да приготвя,къде ги правят?
Това което аз съм намерил за момента е 600лв. труд и другото е материали, като материала се продава в София и преди година беше 220лв ЛИНЕЙНИЯ метър, а на мен ми трябват поне 5 метра. Цена около 2000лв.
Това май ще е по-евтино:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-C ... 43a7845b30

91-93 CELICA
CONVERTIBLE TOP + CLEAR VINYL WINDOW - $295
Replace your worn or damaged top with our restoration quality HAARTZ SAILCLOTH VINYL CONVERTIBLE TOP + CLEAR VINYL REAR WINDOW. Ready for factory style installation (no modifications required). These are BRAND NEW, made to meet factory specifications to insure perfect fit. The rear window is 40 gauge AS6 DOT automotive grade clear vinyl. All seams are dielectrically sealed to prevent leakage. Professional installation is recommended, but phone assistance or Factory installation instructions are available.
Please confirm the year of your car and daytime phone number in the "MESSAGE TO SELLER" box during checkout.

We have tops, pads, side cables, headliners and more.

If you need a convertible top or window only - Please CLICK HERE.

If you need pads, side cables, etc - Please CLICK HERE.

WARRANTY: Our tops have a 5 year warranty - view here.

They are built with the same quality and attention to detail as supplied to the Factory, Distributors and installers for over 50 years! Buy with confidence. We've installed these items for many years. We stand behind these products and your satisfaction is guaranteed!

NON STOCK ITEMS - Made to order FRESH - not old stock folded in a box on the shelf. Depending on seasonal demand, this order will ship within 10 business days following receipt of payment.

Shipped direct from manufacturer - aro2000.com - by UPS GROUND or FEDEX 3 DAY SAVER. To prevent delays or additional freight charges - please include your daytime phone number and your correct "ship to" address with street and apartment number.

Insurance is included in the shipping and handling. Combined shipping rates are available when ordering multiple items, and are based on total weight. Freight costs can be calculated from our NY warehouse to your U.S. or Canadian postal code as stated at the bottom of this listing. Prior to your bid or purchase, we will be glad to quote alternative shipping methods - USPS, FEDEX and UPS - suited to your budget. If you place the order without requesting a revised quote, you agree to accept the terms and shipping charges as presented.

We ship worldwide. Customers outside of the Continental U.S. - INQUIRE. For the least expensive method and delivery times - we need your EXACT ADDRESS and POSTAL CODES. We must have your DAYTIME PHONE NUMBER for the shipping documents on any shipment out of the Continental U.S. Freight charges for shipments outside of the continental United States include insurance and handling fees but do not include your local taxes, duties, broker fees etc.
Сайта на фирмата в Ню Йорк:
http://aro2000.com/

Гюрюци за Селика:
http://aro2000.com/toyota_tops.htm
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 13 Юни 2011 23:29

STAYFAST CLOTH TOP+WINDOW

тва по скоро е материала и ся като го сметнеш по курса + доставка + ДДС то пак взе да отива в 1000лв. има и една подробност че таваните са няколко чешита и този може да не стане, тогава кво правим. Аз също съм ги ровил тези сайтове, ако беше толкова лесно одавна да съм си икнал таван от Америка, все пак брат ми живее там и не ми е проблем доставката. Наистина ако не му се дават пари на момчето и не му пука за изработката за 500-600лв. могат да му го ушият с винил :censored: а за монтажа и демонтажа вече както се разберат.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 14 Юни 2011 00:06

Не знам, може.
Това горе дето съм дал линка не е само материала, а целият покрив ошит и готов да се сложи на колаата:

Replace your worn or damaged top with our restoration quality HAARTZ SAILCLOTH VINYL CONVERTIBLE TOP + CLEAR VINYL REAR WINDOW. Ready for factory style installation (no modifications required). These are BRAND NEW, made to meet factory specifications to insure perfect fit. The rear window is 40 gauge AS6 DOT automotive grade clear vinyl. All seams are dielectrically sealed to prevent leakage. Professional installation is recommended, but phone assistance or Factory installation instructions are available.

Това го има още в преднотия ми пост.
Сега дали ще стане дали няма да стане не знам.
Знам само, че е цял покрив за $295 за Селика 91-93, както си е написано.
Нито знам колко е шипинга, нито митата и ДДС в БГ.

Но и за $1000 да го вземеш (след данъци + шипинга) си е ошит, готов и направо го слагаш, а не тепърва да ходиш по майстори да ти го шият и т.н. за 2000 лв.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 14 Юни 2011 02:11

офф не ми се занимава. нека колегата тогава да поръча и да се похвали после кво е станало.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Vokil
Обратна връзка:

Мнение от Vokil » 14 Юни 2011 09:47

Тя колежка бе :) Освен това колата и е преди 90-те правена :) Друг гюрук и трябва :)
Човек и добре да живее умира .......

taniamateeva

Мнение от taniamateeva » 03 Окт 2011 18:24

аха,преди 90-та е,и по средата има твърда час,предложиха ми да се махне на цяло гюрука и да се изработи цял(наподобяващ обикновен таван),който да се демонтира с някаква простичка система в гаража,ама то мерака ми мина докато това ли да направя,кое да избера,то не беше джанти,гуми т.н.като накрая ще я пусна да се продава и ще си карам голфчето...

taniamateeva

Мнение от taniamateeva » 03 Окт 2011 18:32

ето я
Прикачени файлове
cel.jpg
cel.jpg (54.38 KiB) Преглеждано 1775 пъти

Аватар
LiakaDJ

Мнение от LiakaDJ » 03 Окт 2011 20:46

Заповядай на 8-ми http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=17052 със сигурност ще помогнем :) . Ако трябва ще извадим и шублeрите :) .
Изображение

taniamateeva

Мнение от taniamateeva » 07 Яну 2012 21:31

Първо честита 2012,здраве и успех на всички вас и вашите близки.
Колата се продава вече,няма да правя каквоти и да било по нея,днес свалихме номерата даже и ще ходим понеделник до кат за да се бракува(разбрах че това е единствения вариант за да не се плаща данък)беше обявена в мобилето и карс-а преди 20-тина дни мисля ,но никой не иска да я вземе,чак се учудвам,най-вероятно заради кризата а и кабрио зима не се продава ама както и да е,остава на части

Публикувай отговор