Проект Supra MKIV Nedkow
- LordDigital
- СупраДжия
Дай ми температура на въздуха за деня ,капачка на радиатора ,състояние на виско амбриажа на перката и със какъв мап е карала колата (смеси при пълна газ).Да с тях бях ама имам проблем с греенето трябва да мислим, как да си домъкна едно Koyo , че повече охлаждах, от колкото карах
Според мене е едно от тез горните неща защото аз толкова шадителна писта за прегряване не съм виждал другаде из светот - със хондата съм карал на заварка 40минутни сесси ,със едно-педиовия оргинален радиатор при 32 градуса без никакво прегряване.

- LordDigital
- СупраДжия
При такива данни ,първо смени капачката със TRD. Стоковите се водят 0.9 ,НО много бързо след минимална експуатация стават по-малко. Когато двигателя работи ,през турбините приминава пренебрежимо малко количество вода ,защото принципно елата идея на водното охлаждане на турбините е когато оставиш колата на место да се охлаждат ,а не като са червени по време на пълната газ.Nedkow написа:Проблема е, че търбините са с водно охлаждане, а аз ги претоварвам 1,2-1,5 бара при стоково 0,9. Смесите буст са 11,3-11,8 . Капачката е стокова 1,0 . Атмосферна температура около 28 градуса
Не спомена за виско амбриажа ,тествал ли си го на яко прегряла кола до колко държи?

- LordDigital
- СупраДжия
Скромното ми мнение е че Койо радиаторите са супер за ходене до бакалията и може би за Калояново ,заради това имам един супров дето събира прах във сандък във гаража ,а джиповете ми са екипирани със Койо радиаторчетаpowerg написа:http://www.koyoradracing.com/products/s ... h+Products
Дали това не е търсеното решение ?

- LordDigital
- СупраДжия
Ами според мен не го сменяи ,вземи една TRD капачка първо. Ако не реши проблема ,смени виското (много са трудни за проверка ,пак дори и да ти остане едно читаво със толкоз супри винаги ша ти потреба за бъдеще). Ако нито едно от тез не помогне ,тогава може да мислиш за смяна на радиатор.Nedkow написа:Виското според мен е добре доста си духа като е загряла ама в крайна сметка и то е под въпрос. Ти какъв радиатор препоръчваш

-
- Получена благодарност: 3 пъти
Казвам му точно това но не слуша. Първо виското, според мен не е наред, поне на допир е гола вода.LordDigital написа:Ами според мен не го сменяи ,вземи една TRD капачка първо. Ако не реши проблема ,смени виското (много са трудни за проверка ,пак дори и да ти остане едно читаво със толкоз супри винаги ша ти потреба за бъдеще). Ако нито едно от тез не помогне ,тогава може да мислиш за смяна на радиатор.Nedkow написа:Виското според мен е добре доста си духа като е загряла ама в крайна сметка и то е под въпрос. Ти какъв радиатор препоръчваш