Пълно обслужване
Пълно обслужване
Здравейте,
Разглеждах за такава тема но не открих затова направо :
Имам toyota corolla 2.0 D-4D (110 Hp) 2003г. Взех колата преди 3 дни и след като я регистрирах, реших да мина да сменя консумативи както ремък и ролки. Странното е,че майстора в сервиза ми каза доста голяма цифра за смяната на всичко. Ще изброя какво смятам да сменя :
= 4-ри вида филтри + маслко на двигателя и скоростна котия.
Спирачна течност , антифриз , ремък + ролки (всички видове)
"Майстора" (ако изобщо е такъв) каза и че на този автомобил често водна помпа прави проблеми и може да се наложи и нея да смени. Каза ми че ще смени там още 1-2 джаджи който по негови думи били на нормални цени при което ми каза,че всичко това ще ми излезе м/у 800 и 1000лв.
Интересува ме има ли някой който може да ми каже - Много ли е / Добре ли е ? И колко долу горе се взимат за тези услуги ако сте запознати.
За насоки живея във Варна - ако това би дало някакво отражение в/у сумата!
Благодаря предварително
Разглеждах за такава тема но не открих затова направо :
Имам toyota corolla 2.0 D-4D (110 Hp) 2003г. Взех колата преди 3 дни и след като я регистрирах, реших да мина да сменя консумативи както ремък и ролки. Странното е,че майстора в сервиза ми каза доста голяма цифра за смяната на всичко. Ще изброя какво смятам да сменя :
= 4-ри вида филтри + маслко на двигателя и скоростна котия.
Спирачна течност , антифриз , ремък + ролки (всички видове)
"Майстора" (ако изобщо е такъв) каза и че на този автомобил често водна помпа прави проблеми и може да се наложи и нея да смени. Каза ми че ще смени там още 1-2 джаджи който по негови думи били на нормални цени при което ми каза,че всичко това ще ми излезе м/у 800 и 1000лв.
Интересува ме има ли някой който може да ми каже - Много ли е / Добре ли е ? И колко долу горе се взимат за тези услуги ако сте запознати.
За насоки живея във Варна - ако това би дало някакво отражение в/у сумата!
Благодаря предварително
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Най-горещо ти препоръчвам да се свържеш с Toyota forever и да му се довериш напълно. Няма да намериш по-точно място във Варна. 
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11597

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11597
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Абе интересно ми е щото знаех че дизелите са по скъпи за обслужване от бензинките принципно ... но пък обсужиш ли ги веднъж не се занимаваш после ... затова ми стана доста интересно тоя като каза тая цифла - ВИКАМ СИ ЕБАХТИ кожудера, ама прочетох тук там ... и като ги смята абе идват си към 700-800 лв без труд май :? Затова ще отида да видя и този за който говориш ти какво ще ми каже, но инф някой ако знае да пише :)
Мерси :)
Мерси :)
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 164 пъти
- Обратна връзка:
Толкова излиза горе долу. Ако идеш при Люцкан ще си сигурен, че са ти истински частите и ще си караш и пееш. Инак рискуваш да платиш толкова, но с незнайни части и без да имаш спокойствие. Аз мога да гарантирам за Люцкан, тъй като през месец два купувам части от него.
Така, че не се замисляй а бегом при него и после много безаварийни км да имаш ти пожелавам!
Така, че не се замисляй а бегом при него и после много безаварийни км да имаш ти пожелавам!
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
В темата цари напълно единодушно мнозинство. Люцкан е твоя човек! 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 164 пъти
- Обратна връзка:
Колегата е с ник Toyota Forever и е от Варна.
Прочетете правилата на форума!