Воден проблем при АЕ86 - вода в купето!
Воден проблем при АЕ86 - вода в купето!
Колеги днес королата ми загря,помислих си,че е от водната помпа но се оказа че в радиатора няма и капчица охладителна течност.По радиатора и водните съединения няма течове.После забелязах че мокета под стелката на патника до шофьора е мокър.Не съм го забелязал на време защото стелката ми пречи.Предполагам че проблема с водата ми идва някаде от трабите за парното в купето.Ако някой е по-наясно с повредата или за съвет - моля! 

-
- Обратна връзка:
mi razhvurliash kupeto i smeniash radiatora zad tabloto. ili vremenno/po lesno reshenie - izkarvash markucha koito otiva kam kabinata, mahash drugia markuch nacialo i vurzvash drugia obratno kam bloka, demek eliminirash radiatora i si gotov
samo deto zimuska shte ima gurch, no dokato namerish chasti ivreme da ia opravish taka shte stane nai lesno i burzo.

4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
На моята още не съм открил от къде тече, за тва ша сменявам сичко:).
А за радиатора - тва е пътя, както Угабугов казва. Две коркови тапи или батерии със изолирбанд в маркучите и караш докат не намериш заместител.
Бтв. във аеу форума по едно време се бяха запалили да търсят по леки алтернативи на оригиналното парно и май некви от ФВ ставаха.
А за радиатора - тва е пътя, както Угабугов казва. Две коркови тапи или батерии със изолирбанд в маркучите и караш докат не намериш заместител.
Бтв. във аеу форума по едно време се бяха запалили да търсят по леки алтернативи на оригиналното парно и май некви от ФВ ставаха.
Re: Воден проблем при АЕ86 - вода в купето!
Kupi si dtuga bangia (electorKAR)!Drifter написа:Колеги днес королата ми загря,помислих си,че е от водната помпа но се оказа че в радиатора няма и капчица охладителна течност.По радиатора и водните съединения няма течове.После забелязах че мокета под стелката на патника до шофьора е мокър.Не съм го забелязал на време защото стелката ми пречи.Предполагам че проблема с водата ми идва някаде от трабите за парното в купето.Ако някой е по-наясно с повредата или за съвет - моля!

laugh.gif laugh.gif laugh.gifV35GTR написа:Kupi si dtuga bangia (electorKAR)!Drifter написа:Колеги днес королата ми загря,помислих си,че е от водната помпа но се оказа че в радиатора няма и капчица охладителна течност.По радиатора и водните съединения няма течове.После забелязах че мокета под стелката на патника до шофьора е мокър.Не съм го забелязал на време защото стелката ми пречи.Предполагам че проблема с водата ми идва някаде от трабите за парното в купето.Ако някой е по-наясно с повредата или за съвет - моля!
ili...use this:Drifter написа:laugh.gif laugh.gif laugh.gifV35GTR написа:Kupi si dtuga bangia (electorKAR)!Drifter написа:Колеги днес королата ми загря,помислих си,че е от водната помпа но се оказа че в радиатора няма и капчица охладителна течност.По радиатора и водните съединения няма течове.После забелязах че мокета под стелката на патника до шофьора е мокър.Не съм го забелязал на време защото стелката ми пречи.Предполагам че проблема с водата ми идва някаде от трабите за парното в купето.Ако някой е по-наясно с повредата или за съвет - моля!