Внимавайте докато карате!!!!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
alex_varna
Благодарил/а: 1 път

Внимавайте докато карате!!!!

Мнение от alex_varna » 18 Сеп 2011 03:06

Колеги внимавайте докато карате. Улиците се напълниха със заспали шофьори/шофьорки, които не знаят къде се намират!!!! :censored: :censored: Доста пъти съм избягвал произшествия , но преди няколко часа не ми се размина.. една ЗАСПАЛА ОВЦА връхлетя върху мен , защото не видяла , че свети червено. Пожелавам и много ПО - ЗДРАВИ дето ми разби количката... :censored: :censored: :censored: :censored:
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI

Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 18 Сеп 2011 08:52

И мен така - на 15-ти пред училището - заспали овце колкото искаш - дано всички те се уредят скоро със системите за city safety.
Изображение

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Re: Внимавайте докато карате!!!!

Мнение от Vesko » 18 Сеп 2011 11:04

alex_varna написа:но преди няколко часа не ми се размина.. една ЗАСПАЛА ОВЦА връхлетя върху мен , защото не видяла , че свети червено.
Не си ли чувал вица за джигита... що минаваш на зелено biggrin.gif От друга страна и тенекеджиите семейства хранят smile.gif

Аватар
alex_varna

Мнение от alex_varna » 18 Сеп 2011 11:29

Rudy написа:...- заспали овце колкото искаш - дано всички те се уредят скоро със системите за city safety.
По- скорo трябва да се уредят със системи Anti-cretinous, с която въобще колата да не може да запали дори и да вади съобщение на бордовия компютър: "Моля кретеноидния индивид зад волана да напусне автомобила незабавно!" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI

Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 18 Сеп 2011 21:03

колега всяко зло за добро,нали няма ранени,ще ти изплатят щетите и се мяташ на по-нова!направо услуга ти е направила тая черна овца! wink.gif :thumbsup:
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 18 Сеп 2011 22:17

jim_beam написа:колега всяко зло за добро,нали няма ранени,ще ти изплатят щетите и се мяташ на по-нова!направо услуга ти е направила тая черна овца! wink.gif :thumbsup:
абе не е баш тъй.Просто всичко живо-и жени и мъже е изпращяло отвсякъде и изобщо не мисли като кара.Направо стана ужасно по пътищата.

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 18 Сеп 2011 22:46

Народа изморен и изнервен. Naskoro vidqh kak edin spria posred ulicata (zadrasti dvijenieto), sleze i tragna s buhalka kam shofiora na gradski avtobus (avtobusa beshe sprial na spirkata si). Sled tazi gledka vece na nikogo ne se iadosvam, da me zasicat, da mi sviriat, da mi izprevarvat, kakvoto iskat da si praviat drugite (stiga da ne me frasnat:))).
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

Аватар
KiLLeR

Мнение от KiLLeR » 19 Сеп 2011 00:58

Днес един спря на пешеходен светофар, докато светеше зелено! Защото от другия край някой си тръгнал да пресича! smile.gif Добре, че имаше място в другото платно иначе щях да го отнеса аз dry.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Advan

Мнение от Advan » 19 Сеп 2011 05:37

Нямаме още изградена култура и навици колеги.

А това видяхте ли го:

http://frognews.bg/news_38597/BG_shofjo ... go_opasen/

Начело в класацията за най-опасни шофьори е Русия; втора е Грузия, следвана от Украйна и Беларус.

Много съм радостен да ме сравняват с джигитите от бившите СССР страни... dry.gif

Онзи ден спрях преди десен завой да пусна пешеходците и на един му изсвириха гумите отзад.
Аз мисля да си направя стикер, на който пише нещо от сорта на:

Спирам на всички зебри!

или

Спазвай дистаниця, спирам пред пешеходни!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 19 Сеп 2011 08:52

Advan написа: Аз мисля да си направя стикер, на който пише нещо от сорта на:

Спирам на всички зебри!

или

Спазвай дистаниця, спирам пред пешеходни!
хмм много добра идея. бих си сложила такъв стикер. обикновено винаги пускам аварийните като спирам на пешеходна пътека, с надежда да ме видят, но все пак не е зле да ги предупредя предварително да внимават

mitoko

Мнение от mitoko » 19 Сеп 2011 12:13

в събота видях и катастрофа в подземния паркинг на мол сердика wacko.gif

Аватар
Ployd

Мнение от Ployd » 19 Сеп 2011 12:30

Не знам дали ми се е втълпило или ми се привижда, но съм забелязал че хората с японски автомобили карат по внимателно от другите с немски, шведски и т.н. няма коментирам хората с 'ауеуе голфу' или бързите бмв Е36 с 'Уепенка "М" ' на задния капак. Но най ме ме кефи силиконовата мацка на 18-23год. където се е срила зад волана в некоя лъскава кола и не вижда къде е платното, пък камоли да види осовата линия или зебрата.

Не се сещам кой беше казал :
Дайте им на Българите бързи коли и няма нужда да им обявявате война, сами ще се изтрепат !!!
Toyota Celica 2.0 GT 1997

nowyaris

Мнение от nowyaris » 19 Сеп 2011 17:55

Raya написа:Народа изморен и изнервен. Naskoro vidqh kak edin spria posred ulicata (zadrasti dvijenieto), sleze i tragna s buhalka kam shofiora na gradski avtobus (avtobusa beshe sprial na spirkata si). Sled tazi gledka vece na nikogo ne se iadosvam, da me zasicat, da mi sviriat, da mi izprevarvat, kakvoto iskat da si praviat drugite (stiga da ne me frasnat:))).
Това с бухалката не е ново и никак не е ефикасно.Свидетел съм бил как от другата кола Лада 2104 излизат двама,вадят Калашниците от багажника и правят на пихтия с прикладите мутрата с бухалката за не повече от минута.Оттогава ми е обеца на ухото-никога не изпреварвам Лада на бензиностанция.Дори да съм с черна Баварка.Само да добавя,че двамата изобщо не изглеждаха уморени или изнервени,а как изглеждаше кратуната сами си представете.За Бога,колеги,бъдете кротки по пътищата,защото живота е кратък.

Advan

Мнение от Advan » 19 Сеп 2011 19:50

Аз съм виждал кухненски нож с дървена дръжка (от тия големите) в кабината на автобус от градския транспорт в София. Така, че нека му скачат с бухалки. laugh.gif
Може да е сложен само да всява страх, но не е трудно да се досетим, че при заплаха живота на водача ще бъде използван по предназначение.

Много примитивна гледка в автобус Мерцедес или Икарус да видиш кухненски нож на таблото, но това е милата ни родна картинка.
Какво ли би си помисли един чужденец, ако се вози в този автобус, мога само да гадая...

nowyaris

Мнение от nowyaris » 19 Сеп 2011 19:58

Advan написа:Аз съм виждал кухненски нож с дървена дръжка (от тия големите) в кабината на автобус от градския транспорт в София. Така, че нека му скачат с бухалки. laugh.gif
Може да е сложен само да всява страх, но не е трудно да се досетим, че при заплаха живота на водача ще бъде използван по предназначение.

Много примитивна гледка в автобус Мерцедес или Икарус да видиш кухненски нож на таблото, но това е милата ни родна картинка.
Какво ли би си помисли един чужденец, ако се вози в този автобус, мога само да гадая...
Той ножа на таблото,а Макаров-а под седалката.То май напоследък и аз лъзгам тъй из Българията.То станахме бетер Тексас в края на 19 век.

Публикувай отговор