Проблем със задно стъкло на Toyota Corolla Verso D4D
Проблем със задно стъкло на Toyota Corolla Verso D4D
Здравейте!Имам следното питане към феновете:Задното дясно ел.стъкло /не зад шофьора/ на моята Toyota Korolla Verso D4D не работи.От Шофьорското място работи,но от зад не.Колата я купих скоро от Германия видимо няма нещо правено по вратата,но не знам дайте някаква идея?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Проблем със задно стъкло на Toyota Corolla Verso D4D
Нищо друго не ти остава, освен да погледнеш ключето на задната врата. Щом от шофьорската врата работи, значи, че самата машинка е в изправност.gepo написа:Здравейте!Имам следното питане към феновете:Задното дясно ел.стъкло /не зад шофьора/ на моята Toyota Korolla Verso D4D не работи.От Шофьорското място работи,но от зад не.Колата я купих скоро от Германия видимо няма нещо правено по вратата,но не знам дайте някаква идея?

Да повдигна темата малко ! Днес децата си играеха с копчетата докато ги усетя и заключа с бутона и после установих че същото стъкло като на колегата е останало 1 пръст отворено и не реагира от никъде
Възможно ли е да се е ошашавило нещо командването и да има начин да го "вкарам в ред" или да приготвям левове за майстор ? Бутончетата и при шофьора и на самата врата светят ако има значение а колата е Корола 2005г.

1.4 D-4D много добър мотор !
-
-
Като гледам това е последното което мога да направя сам преди да потърся специалист,само не знам възможно ли е да възникне нещо друго след откачането на акумулатора че чета тук за обучаване на модула за стъклата след такова откачане или някаква друга изненада че с тия електроники дето искат ток...baba_metca написа:Ако мислиш, че е влязла в защитен режим, изключи акумулатора за 10-ина минути и тогава пак пробвай.

1.4 D-4D много добър мотор !
-