Привет, карам Corolla Verso d4d, днес ми светна по време на движение първо лампата за двигател, след малко и TRC off, i VSC или подобно (за последното не съм сигурен за означението), след малко и за горивото, а по компютър го даде, че има за 100 км.
Спрях, изключих двигателя, после стартирах наново - пак светят. Колата се кара нормално, не влезе в някакви режими. Дойдох до офиса, след час я пробвах - светна само за двигателя. Размърдах клемите на акумулатора и всичко загасна. Преди време за малко ми светваше за масло лампата, но после престана. Възможно ли е от лош контакт с клемите да ми дава такива сигнали?
Лампа на двигател и още грешки
Zdravei kolega na men sa6to mi svetnaha trc vsc i engine predi deset dni , hodih na diagnostika v spekta auto Burgas , kazaha mi katalizator , ima dve tri temi vav Foruma za tezi ne6ta , dokolkoto znam 6tom svetne engine svetvat i vsc i trs off, i ima problem samo s iz4istvane na gre6kata niama da stane , 4el sam tuk, 4e moje da e i ot lamda sonda , nai dobre diagnostika pri dobar diagnostik , nadiavam se da sam ti bil polezen .
Хм, а при теб имаше ли го момента да изчезнат, и след време да се появят пак? Или като светнаха си светнаха и останаха така?
След човъркането ми по клемите, което да уточня не беше махане на клемите, а затягане и наместване на кабелите, които ми се видяха оплетени, не са се появили лампите - карах из града и засега няма проблем.
Ще ида на диагностика за всеки случай. Мерси за мнението:)
След човъркането ми по клемите, което да уточня не беше махане на клемите, а затягане и наместване на кабелите, които ми се видяха оплетени, не са се появили лампите - карах из града и засега няма проблем.
Ще ида на диагностика за всеки случай. Мерси за мнението:)