Avensis 1,8 VVTI 2004-2005

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Callfinance

Avensis 1,8 VVTI 2004-2005

Мнение от Callfinance » 03 Сеп 2011 22:18

Здравейте колеги,
Нов съм тук, но явно ще се наложи да влизам честичко. До сега карах БМВ, но го продадох и твърдо съм решил да си взема Авенсис 1,8 мотора, позаглеждам и 2,0. Паричките съм ги приготвил, все още избирам коли, но вече съм се поспрял май на нещо. Ккато и да е, просто ще бъда признателен ако ми кажете какво да очаквам от тази кола. Обслужване, цени на консумативи, части...има ли болежки, които са характерни. Как стои въпроса с газифицирането, тъй като дизел не искам да карам, ял съм им попарата, а трябва да се мисли и за икономий - криза е все пак. Бяха ме понаплашили, че да караш относително нов модел японска кола в България е по-скъпо от това да караш и поддържаш мерцедес, но така или иначе съм решил, не ме е страх - хи-хи. Задължително ли трябва да се поддържа в сервизите на Тойота, в смисъл по другите нормалните сервизи, бигат ли да отстраняват по-специфични проблеми и т.н.т. Все пак опита ми до сега е само с широко разпространени европийски марки кано Ауди, Фолксваген, БМВ, Пежо. Японка ще ми е за сефте.

Предварително Ви благодаря

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 10 Сеп 2011 12:32

темата ти май не е за този подфорум.., и не, даже може да ти е по-евтино от Фолксваген.
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Re: Avensis 1,8 VVTI 2004-2005

Мнение от jim_beam » 10 Сеп 2011 14:50

Callfinance написа:...Бяха ме понаплашили, че да караш относително нов модел японска кола в България е по-скъпо от това да караш и поддържаш мерцедес...
колега,определено такава опасност няма,от личен опит мога да ти го гарантирам след 6г е-класа и почти 5г тойота! biggrin.gif smile.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Публикувай отговор