Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
himmer
-
Обратна връзка:
Мнение
от himmer » 31 Авг 2011 13:35
Здравейте, колеги
Моята жена си е харесала Тойота ярис спорт, и гледа по сайтовете какво има, и попаднала на тази обява
http://www.cars.bg/u424421
отзад има стикер на форума. та въпроса ми е на кого е колата и да даде малко инфо за нея.Ще съм благодарен

А и на всякакво инво за мотора (1.5Л 110к.с.) също ще съм благодарен.
TOYOTA AVENSIS SW 2.0 D4D 00, sol
Непушачите умират здрави!!!
Приятели, колеги, другари…
Моля “оправяйте” си жените, никой не е длъжен да им търпи лошото настроение!
himmer
-
alexandargv
Мнение
от alexandargv » 01 Сеп 2011 12:02
Моята е същата, но с 5 врати. за мотора мога единствено да каже, че върви много, не харчи никакво масло (поне моя). Климатика се усеща, но поносимо и си върви почти по същия начин. На 90 000 км. съм вече и преди няколко дни бях в тойота за обслужване. Казаха, че накладките още не са за смяна. На 105 000 км. ще ги сменям. Изобщо още нищо не съм сменял. Не мога да кажа къде са слабите места на колата, защото при мен все още не са се проявявали. Все пак са чистокръвни япончета тези Т-спортчета

Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA
alexandargv
-
LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение
от LEXUS » 02 Сеп 2011 03:11
alexandargv написа:Моята е същата, но с 5 врати. за мотора мога единствено да каже, че върви много, не харчи никакво масло (поне моя). Климатика се усеща, но поносимо и си върви почти по същия начин. На 90 000 км. съм вече и преди няколко дни бях в тойота за обслужване. Казаха, че накладките още не са за смяна. На 105 000 км. ще ги сменям. Изобщо още нищо не съм сменял. Не мога да кажа къде са слабите места на колата, защото при мен все още не са се проявявали. Все пак са чистокръвни япончета тези Т-спортчета

Тоя цвят много го харесвам,това готино спортно син металик.Но не обикновено синъо,а е много готино и свежо!

Този на снимката на колегата горе черният също ми харесва.
Иначе мислех,че само Приус накладките му изкарват над 100 000км., направо ме изненада с тоя спортен Ярис и накладките да издържат толкова много. Ярисът е много здрав модел.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
-
himmer
-
Обратна връзка:
Мнение
от himmer » 02 Сеп 2011 10:09
За модела спор няма много е здрав по думите на всички собственици, има много приятна визия (и на жената и харесва нищо че не е червена....), само защо иска да е спотр немога да разбера. Но по думите на колегата явно си заслужава автомобилчето (аз имам едно анум като чуя спотр), и ако изпадне хубава бройка е наша. Ако има други особенности конкретно за т-спорт моля да ги споделите.
TOYOTA AVENSIS SW 2.0 D4D 00, sol
Непушачите умират здрави!!!
Приятели, колеги, другари…
Моля “оправяйте” си жените, никой не е длъжен да им търпи лошото настроение!
himmer