Така е колеги,прави сте относно цената.Изобщо нямам никакви намерения да я купувам за 21 000 лева,ще разбера колко е сколнен да свали купувача и ще преценя,но факта че колата се продава от 3 месеца(а може и доста повече),малко ме притеснява,защото сполучливите коли бързо изчезват от пазара,но никога не знаеш......
Знаейки рамата на колата,всеки служител в сервиз на Toyota ли може да ми даде информация,или им е забранено?Защото ако им е забранено ще трябва да търся някой познат,който работи в сервиз на Toyota.
Toyota Avensis 2007 2.0 VVT-I
-
И моята е на 4 години и е на 57200км, така че може да са и реални километрите. А разходът зависи много от карането. моята харчи средно 6,5-7л/100км(карам я основно извънградско, иначе си стои в гаража), но съм поставял и рекорди като 5,2л/100км, но по магистралата качва и до 9л/100км. Градското въобще не го коментирам, защото там нещата зависят най-вече от други условия светофари, стопове, задръствания, маневри и т.н. За 4 години единствено ми се разлепиха уплътненията на задните врати, но ги оправиха гаранционно.
Avensis 1,8 VVT-i MT Comfort 2007