Една моя идейка за кола
Една моя идейка за кола
3д
- Прикачени файлове
-
- Avx13.jpg (272.77 KiB) Преглеждано 13460 пъти
-
- Avx7.jpg (427.66 KiB) Преглеждано 13460 пъти
-
- Avx4.jpg (264.14 KiB) Преглеждано 13460 пъти
-
- Avx2.jpg (321.07 KiB) Преглеждано 13460 пъти
-
- Avx1.jpg (267.5 KiB) Преглеждано 13460 пъти
Братле малко предницата си я докарал на KIA OPTIMA:D
http://www.kia.bg/models/optima/gallery/
иначе е готина линия Браво
http://www.kia.bg/models/optima/gallery/
иначе е готина линия Браво
Toyota Celica 2.0 GT 1997
...и предните колонки и огледалата са мъртва точка на неприятно място,и ако покрива не е стъклен,няма да виждаш светофара...Mihalcho1 написа:На мен на Astra ми прилича![]()
А ми се струва, че няма да има много видимост през задното стъкло?!?
мисля че много от "грозните" и "пенсионерски" коли за това са такива, заради функционалността..
Аз и от супрата не виждам светофара, карам почти легнал и седалката е докрай назад....rudolf написа:...и предните колонки и огледалата са мъртва точка на неприятно място,и ако покрива не е стъклен,няма да виждаш светофара...Mihalcho1 написа:На мен на Astra ми прилича![]()
А ми се струва, че няма да има много видимост през задното стъкло?!?
мисля че много от "грозните" и "пенсионерски" коли за това са такива, заради функционалността..
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Една моя идейка за кола
Браво колега!
Страхотен дизай, изчистен и иновативен концепт.
Единсвтено, ако бях на теб щях да ревизирам предните, задните светлини и огледалата. Вярно огледалата имат сходна фовма с ауспусите,
но иначе стият като изрязани и залепени, но може и да ги оставиш така, но с малко заоблени върхове.
Като цяло може би предницата - фарове и решетка,
а и долу под бронята може да предстваиш няколко различни варианта.
Наистина много сполучлив дизайн.
Прилича ми малко на Форд отпред, но не заради овяала, а цялата решетка, но може и да се заблуждавам:

п.п.
Тази кола, обаче много бързо ще се лапне от Ам. пазар с тази лъскава решетка. biggrin.gif
Страхотен дизай, изчистен и иновативен концепт.
Единсвтено, ако бях на теб щях да ревизирам предните, задните светлини и огледалата. Вярно огледалата имат сходна фовма с ауспусите,
но иначе стият като изрязани и залепени, но може и да ги оставиш така, но с малко заоблени върхове.
Като цяло може би предницата - фарове и решетка,
а и долу под бронята може да предстваиш няколко различни варианта.
Наистина много сполучлив дизайн.
Прилича ми малко на Форд отпред, но не заради овяала, а цялата решетка, но може и да се заблуждавам:

п.п.
Тази кола, обаче много бързо ще се лапне от Ам. пазар с тази лъскава решетка. biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Пешо, това си е Готово за Авенсис 4!
Пращай им го на ТМК и успех.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!