помощ за съвет- 2.2 д4д гори масло
???
Какво имаш предвид колега МЕЧОКУХ ???
Маслото което ползваме в момента е Мотул 5w40 ,закупено е от представителя
Мислим при следващата смяна на маслото да сложим от това масло Fuchs което колегата препоръчва и добавка ,но незнаем каква добавка ?
Моля да препоръчаш каква да е ?
Благодаря предварително
Маслото което ползваме в момента е Мотул 5w40 ,закупено е от представителя
Мислим при следващата смяна на маслото да сложим от това масло Fuchs което колегата препоръчва и добавка ,но незнаем каква добавка ?
Моля да препоръчаш каква да е ?
Благодаря предварително

Ne karai pil !
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Bardhal се слага със маслото, всяко масло и е по-евтина. Хадо се слага в маслото, но един път за 100 000км и е по-скъпа. И двете съм пробвал, но по-добрия и дълготраен вариант според мен си е ХАДО-то, а и резултата е по-добър и наистина си трае колкото казват. Вече въпрос на избор, дали всеки път ще го наливаш или един път слагаш и забравяш.. .. 

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
http://xado.unacs.bg/xado-one-stage-maximum.html - това е последната разработка, която си слага в маслото. Тази година пуснаха, 4-то поколение е. За сега сложили и недоволни няма..... Успех, човека от София му има координатите на този сайт. Румен се казва, ако искаш, звънкай му и ще се разберете кога и как
Даже ако му кажеш, че аз те пращам, ще измисли и някаква отстъпка сигурно, като за Тойотаджия biggrin.gif