Чисто нова Корола 1.33
Чисто нова Корола 1.33
Обмислям да си зема чисто нова Корола 1.33 100к.с.
Въпроса ми е колко горе-долу е обслужването на такава корола, примерно освен масло друго трябва ли да се обслужва годишно?
Гаранцията покрива ли окачването?
Има ли подводни камани за който човек не предполага преди покупката?
Благодаря.
Въпроса ми е колко горе-долу е обслужването на такава корола, примерно освен масло друго трябва ли да се обслужва годишно?
Гаранцията покрива ли окачването?
Има ли подводни камани за който човек не предполага преди покупката?
Благодаря.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Бомба си е моторчето. Няма да гониш Михаля с колата.Много са икономични.Нова разработка са си и поне на Ярисите се държат много добре.Ако сега трябваше да взимам Тойота,щеше да е с този двигател.Цените на обслужването,и двата вида, са според дилъра.Окачването е в гаранцията.Пет години или 150 хил.км.няма да има подводни камъни.Само надводни.
http://www.toyota.venci.bg/apps/service_calculator/
Провери тука как са цените и имай пред вид, че в по-големите градове е малко по-скъпо, защото е по-скъп трудът. Обслужване тип "А" е на всеки 15,000 км или една година, а тип "Б" е на всеки 30,000 км или 2 години. Обърни внимани, че тип "Б" е доста по-скъпо!
(Ориентировачно тип "А" е приблизително 160 лева, а тип "Б" 320 лева, но това е доста грубо.)
Провери тука как са цените и имай пред вид, че в по-големите градове е малко по-скъпо, защото е по-скъп трудът. Обслужване тип "А" е на всеки 15,000 км или една година, а тип "Б" е на всеки 30,000 км или 2 години. Обърни внимани, че тип "Б" е доста по-скъпо!
(Ориентировачно тип "А" е приблизително 160 лева, а тип "Б" 320 лева, но това е доста грубо.)
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
Мерси за отговорите.
И аз бих предпочел по-голям двигател, но цената в по-висока.
В общи линии купувам колата и карам първите 50-60 000 км само смяна на масло на 15к и обслужване на 30к.
Цените който пише от линка са доста приемливи.
И ако гаранцията наистина покрива всичко и не се заяждат за някой дефект е супер оферта.
И аз бих предпочел по-голям двигател, но цената в по-висока.
В общи линии купувам колата и карам първите 50-60 000 км само смяна на масло на 15к и обслужване на 30к.
Цените който пише от линка са доста приемливи.
И ако гаранцията наистина покрива всичко и не се заяждат за някой дефект е супер оферта.