Коя година е ?Владислав написа:Знам такава 1.4 VVT-i, 3 врати, черна.Прилична е - ако се интересуваш-ЛС.
Покупка на корола
skaliente
Владислав
skaliente
Владислав
Мнение от skaliente » 09 Авг 2011 16:51
Аз, ако е европейска, дори и да не близва, не я искам ;) Въпросът е принципенВладислав написа:Ще и видя рамата.Ако е японска-няма проблем.Доколкото си спомням само европейската сглобка имаше харчене на масло.А все си мисля, че тази е японка!

skaliente
Мнение от saho » 09 Авг 2011 16:58
Пич и аз като теб чух бая глупости за ввти добре, че не се вслушах та си купих королка и сега си карам и си свиркам. За разход няма на говоря защото някой може да ми завиди biggrin.gif Но да знаеш, че няма по-икономична кола от това!
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
saho
Мнение от Владислав » 09 Авг 2011 17:00
....Аз, ако е европейска, дори и да не близва, не я искам ;) Въпросът е принципен
+ Това не съм тръгнал на бургия да я купувам, още събирам инфо, понеже предстои покупка ;)....
Ясно, затова ти казвам-ако се интересуваш-ЛС.Няма защо да ти пълня темата излишно.Пък и колата не е моя-просто знам такава за продажба.

Ясно, затова ти казвам-ако се интересуваш-ЛС.Няма защо да ти пълня темата излишно.Пък и колата не е моя-просто знам такава за продажба.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Владислав
Мнение от skaliente » 09 Авг 2011 17:06
Твоята е друга и започнах да се замислям дали да не събера някой лев повече за такава, понеже взе да ми харесва повече от всичко останало което обсъждахме.saho написа:Пич и аз като теб чух бая глупости за ввти добре, че не се вслушах та си купих королка и сега си карам и си свиркам. За разход няма на говоря защото някой може да ми завиди biggrin.gif Но да знаеш, че няма по-икономична кола от това!
skaliente
-
Мнение от under_grounda » 09 Авг 2011 17:06
И аз на скоро гледах, имах избор много запазена 1.4 и не толкова 1.6 и избрах 1.6. 1.4 определено са доста по слабички и на един дълъг път примерно по баир нагоре ще изпиташ доста по големи затруднения.
under_grounda
Мнение от skaliente » 09 Авг 2011 17:12
И аз тъкмо се заглеждах между това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details и това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=detailsunder_grounda написа:И аз на скоро гледах, имах избор много запазена 1.4 и не толкова 1.6 и избрах 1.6. 1.4 определено са доста по слабички и на един дълъг път примерно по баир нагоре ще изпиташ доста по големи затруднения.
Разлика в цената няма, но ще трябва чак на пролет да я взема :( Тогава ще гледам други де ;) и може би и цената ще е малко по-ниска.
skaliente
saho
skaliente
saho
Nixter
skaliente
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru