TOYOTA Soarer 1JZ GTE
- LordDigital
- СупраДжия
да си минавал през град КОТЕЛ?
Колега КИРИЛ,случайно вчера 06.08.2011г да си минавал през град КОТЕЛ с тази Тойота???
99% съм сигурен,че това беше ТИ.
Не можах да успея да се размахам,та да поговорим.
Re: да си минавал през град КОТЕЛ?
Няма никакъв шанс да е бил Киро, понеже както се вижда колата е доста в "бокса"mar29 написа:Колега КИРИЛ,случайно вчера 06.08.2011г да си минавал през град КОТЕЛ с тази Тойота???

Re: да си минавал през град КОТЕЛ?
Съжалявам Колега не съм бил аз, нито е била тази колаmar29 написа:Колега КИРИЛ,случайно вчера 06.08.2011г да си минавал през град КОТЕЛ с тази Тойота???

Ако минаваш през Зарата се отбий да помахаш

Ако не на Jap-феста ще е

Доколкото знам май в Ямбол имало друг зелен соарер с жълт номер.mar29 написа:Беше пак с UK номера и затова се замислих дали е той.То и аз отначало си казах,че колегата още е в бокса и затова се забавих със сигнализирането,ама егати съвпадението - една и съща кола,един и същ цвят и UK регистрация
Сектата се разраства

Скоро ще си правим собствен клуб и форум

От "Патриарх Евтимий" правите десен на "Цар Асен" (то друг не може) и след 50-100 метра живее тоя левия соарер много често го виждам тамWin_XP написа:Има един в София регистриран, само че е Lexus SC300 с ляв воланFEARKiril написа:Е все още се бройм на пръстите на едната ръка, а и не знам друг да има регистриран.
Всяка вечер като съм минавал от там съм го виждал.Повечето пъти е все чист,но спира на различни места.Явно се кара ,но не много.intelman написа:От "Патриарх Евтимий" правите десен на "Цар Асен" (то друг не може) и след 50-100 метра живее тоя левия соарер много често го виждам тамWin_XP написа:Има един в София регистриран, само че е Lexus SC300 с ляв воланFEARKiril написа:Е все още се бройм на пръстите на едната ръка, а и не знам друг да има регистриран.
A car without TURBO is like a man without BALLS!