Разочарованията продължават. В началото си мислех, че съм си купил мазда 323, а сега се оказа, че колата е и със задно предаване... потресен съм

хихих, а сега сериозно:
Поразтече се помпата на съединителя и си поръчах ремонтен комплект и пластинки за задните апарати.
Сложих и RCA и минах реглаж на предницата отново... от теча на помпата в коша беше паднала боята и свалих сервото и боядисах с червено пак.. и сервото боядисах защото и то беше шупнало. Понеже колата като я карам по сериозно и ми загряваше, реших да промия охладителната система. Доста боклуци излязоха, но маи нямаше особен ефект.
Налях Мотул спирачна течност и сложих нови накладки и пластинки отзад както и изравнени дискове. Незнам защо, но нямам грам ръчна, въпреки, че си натегнах ръчната, върнах буталцето и уж се обра всичкия луфт между накладката и пръстите на самия апарат.. абе беше голяма мъка на дрифт дей-а без ръчна. Незнам дали накладките не са просто много зле... Някакви Делфи са... Бюджетни laugh.gif
Успях да покарам малко на Калояново и съм много щастлив, въпреки че ми се пръсна радиатора.... Първоначално реших да карам със семперита за да си запазя йокохамите, но колата вървеше ужасно през предница и се бях отегчил доста сериозно, защото си мислех, че аз бъркам нещо, но после сложих йокохамите отпред и колата се пързаляше само със спирачка...даже се поувлякох и се пръсна радиатора...Ама се надявам скоро да дойде новия.. Ето малко снимки
laugh.gif