ПРОБЛЕМИ С ГАЗ
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 04 Авг 2011 15:03
Напротив аз обичам ! И колата ми на МЕТАН работи по-добре от колкото на бензин ! Е да вярно не съм ходил по майстори от доста време !
Та принципно и на BRC не могат да се пипат настройките но няма проблеми . Хубавото е , че се заформят все повече теми в , които хората започват да осъзнават , че не само най-евтината цена на уредба и монтаж са важни , а трябва да имат и добра поддръжка ! А добра поддръжка за без пари не става ! Примери в живота колкото щеш .
Та снимай ми компютъра и виж препиши всички надписи от него ако не се вижда добре на снимката . Също така снимай и компонентите да ги видим колко са качествени . И ако не те е срам кажи колко плати за това произведение на изкуството .
Та принципно и на BRC не могат да се пипат настройките но няма проблеми . Хубавото е , че се заформят все повече теми в , които хората започват да осъзнават , че не само най-евтината цена на уредба и монтаж са важни , а трябва да имат и добра поддръжка ! А добра поддръжка за без пари не става ! Примери в живота колкото щеш .
Та снимай ми компютъра и виж препиши всички надписи от него ако не се вижда добре на снимката . Също така снимай и компонентите да ги видим колко са качествени . И ако не те е срам кажи колко плати за това произведение на изкуството .
Bass_Man
mirott
Мнение от newboba » 04 Авг 2011 20:29
1000 лева. Имаше и 850. За хиледарка беше и Ловато-то, но тая била по джиджава разбираш ли. Преди да ида там разпитах поне 20 човека и то в продължение на 2-3 месеца. Не отидох ей така. Попринцип се колебаех между София и Монтана, но реших че в София ги правят "на килограм" и там по-може да ме претупат. А дори 2ма Монтански автоджамбази(наши 'ора) потвърдиха че тея са Най, пък и слагат газ от доста годинки... До автостъкла Кобра се намира сервиза, близо до Пежо... Имат клиенти от цяла северозападна българия, НО СИ НАПРАВИХА ЕБАТИ АНТИ-РЕКЛАМАТА. НЕ СИ СЛАГАЙТЕ ГАЗ ТАМ !!!
P.S.
Утре ще я снимам.
P.S.
Утре ще я снимам.
newboba
Мнение от saho » 04 Авг 2011 22:36
Мой колега си сложи в София, в прехвален сервиз, най-доброто уж фобос 1 на хонда 1,4 доста запазена нов внос и тя междуградско като я изключиш понякога гасне, на бенз няма проблеми. Оцели думата точно НА КИЛОГРАМ 

Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
saho
Мнение от newboba » 05 Авг 2011 00:31
Нищо им няма на уредбичките. Всичко е до фина настройка(силно се надявам). Само дет трябва малко съвест в работата и още малко тестове, които им костват време и съответно пари. Пък ако не си със Софийска, респективно Монтанска регистрация - ходи си по-бързо вкъщи!
newboba
Bass_Man
newboba
newboba
newboba
newboba
newboba
newboba
newboba
newboba
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru