EMPEROR - правилно си ме разбрал все пак - трудно са залепят за земята... То няма невъзможни неща, но колко пари си дал, за да ги вкараш "в релси" тези коне?!? това се имаше предвид, иначе Focus RS е 300к.с. предно и е направен със страхотно управление, но там отиваш на специален диф, електроники и какво ли още не... Скъпо ще му дойде, да направи 200+к.с. предно и да им се радва пълноценно. Иначе може и сток да си ги кара, но тогава няма да е същото... И 4х4 съм карал с толкова коне, задно също тоже, но както знаеш - With GREAT POWER, comes GREAT responsibilities biggrin.gif Лесно нема, но пък кефа го има...
Swap-a ще му е най-лесното решение, въпроса е дали му се дават парите, за такава разлика...
VVTL-I трансплантация на VVT-I купе
- Georgimitrovich
ОФФ: Ако всеки се разбираше така нямаше да има такива теми в ОФФ Топика......Georgimitrovich написа:Lu4o ne sym syglasen s teb za tiq Audita i pr. ama 6te se razberem na skype
Браво, Митрович похвално!
По темата:
И аз съм на мнение ,че повече от 200 к.с. на предно няма смисъл.
A car without TURBO is like a man without BALLS!
Проблема не е в конете проблема е в тягата. Съвсем спокойно се управляват и 400 коня на предно стига тягата да не е над 300нм
Което реално е трудно за постигане освен с някой 11К оборотен 2.5 литров матор. Ма пък тогава предавките стават дълги ставаш лаком за повер, и търсиш начин да ги скъсиш щото 110 на първа не си е работа................ и така до безкрай 

Аз да добавя и 450 са малко на задноEMPEROR написа:Не се заяждам, ама какво значи "се управляват много трудно"??? Ако имаш впредвид "се слагат на земята много трудно" донякъде си прав, макар че не е толкоз трудно. Ако имаш впредвид хендлинг си много далеч от истината. Имах Ауди А3 1.8Т ~420коня на вала, само държиш геврека с две ръце и колата си върви направо... Пробвай 400+ коня на задно и тогава пак ще си говорим...Me4oKyX написа:Жорката е прав .... 180к.с. и повече на предно се управляват мнооогооо трудно.... има начини, но са доста кинти, за да се "узаптят" тия коне бесни....

Ем разбрахме се, ама не в скайп, не знам защо все ми пишеш в тоя глупав ГейБук laugh.gifGeorgimitrovich написа:Lu4o ne sym syglasen s teb za tiq Audita i pr. ama 6te se razberem na skype
Сигурно искаше да кажеш някой 1.5л, щото тоя 2.5 сигурно ще ги има над 300нм още към 4кxtreme написа:Проблема не е в конете проблема е в тягата. Съвсем спокойно се управляват и 400 коня на предно стига тягата да не е над 300нмКоето реално е трудно за постигане освен с някой 11К оборотен 2.5 литров матор. Ма пък тогава предавките стават дълги ставаш лаком за повер, и търсиш начин да ги скъсиш щото 110 на първа не си е работа................ и така до безкрай

Nedkow написа: Аз да добавя и 450 са малко на задно
Абе ти си трай са, тва че не ни слушат главите е съвсем друга ракия

Последно промяна от EMPEROR на 03 Авг 2011 14:29, променено общо 1 път.