Газ Bardolini vs. Фобос vs. BRC
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Таблицата е едно към гьотере при първоначалната настройка компютъра се опитва с дадения размер да се нагоди към бензиновите времена и ако не успее ти казва да намалиш/увеличиш диаметъра . Със сигурност с по-бърза рейка е по-добре но и с по-бавна стават нещата . Все пак бързи рейки има от 2-3 години , а ГИ има от поне 10 години ! Та общо взето само извинения .
И какви са тия керамични ве ??? За какво и е на тази рейка да е керамична ? Там да няма налягания по 2000 бара ? Или пък температура 1000 градуса ? Бензинови инжектори няма керамични дето са 10 пъти по-бързи газови ще ти прави някой ..............
Още от началото ти казах , че това са пълни простотии ама явно повечко трябва да ти се обяснява . Кълвеш на бастун и за това и те сапунисват така
.
И какви са тия керамични ве ??? За какво и е на тази рейка да е керамична ? Там да няма налягания по 2000 бара ? Или пък температура 1000 градуса ? Бензинови инжектори няма керамични дето са 10 пъти по-бързи газови ще ти прави някой ..............
Още от началото ти казах , че това са пълни простотии ама явно повечко трябва да ти се обяснява . Кълвеш на бастун и за това и те сапунисват така

ам маитап ли е
ама човек като има мерак всичко да е 6
ама то и лаиното колкото повече го ровиш нали се сещаш biggrin.gif
та и аз така обаче за реиката неможаха да я нагодят тази по-бавната незнам защо майстора каза че просто ненасмогвала взе старата доплатих 50 лева за новата и сега съм доволен всичко наред

ама то и лаиното колкото повече го ровиш нали се сещаш biggrin.gif
та и аз така обаче за реиката неможаха да я нагодят тази по-бавната незнам защо майстора каза че просто ненасмогвала взе старата доплатих 50 лева за новата и сега съм доволен всичко наред

- Bass_Man
- Получена благодарност: 1 път
Ами не знам дали е майтап ?!?!
Човека може и да си вярва или някой по-голям "разбирач" да му е казал така ............... Отвори google.com и се пробвай да намериш керамични инжектори за пропан-бутан ако не знаеш как е на английски ceramic LPG injectors . Но пък виж сега може и да е специална разработка за военните и за това никой в света да не знае за нея
?!?! И какво значи не смогва ??? Бързата рейка е по-добре за празния ход , а не за големите мощности .

ами на място при фуллгруп режим колата не работеше адекватно и не беше отзивчива при подаване на газ макар че и сега мощноста относно бензина има разлика и то към 20% което мисля че е много според обещанията а керамичната реика даже ми я показа
ама в цилофан невидях доколко е керамична
и до колко може да им се верва

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Получена благодарност: 33 пъти
Тук малко сбърка!tado написа:.... Баща ми суши яка сушеница жената прави уникална руска салата biggrin.gif biggrin.gif...

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!