Нафта на черно??
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Да знаеш, че краденото носи беди и нещастия. Въпреки, че ти я купуваш, продавача я е откраднал.
Най-добре е да стоиш далече от обекти на престъпления.
Чисто човешки съвет!
Най-добре е да стоиш далече от обекти на престъпления.
Чисто човешки съвет!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Абе колеги? Сряда и четвъртък вечер има толкова много спорт-в частност ФУТБОЛ.Толкова ли ви е интересно по това време да сте на компа и да отговаряте на един пубер на толкова изтъркана тема,писана тук?Няма ли запалянковщина поне в някой от вас?Насред лято има толкова приятни неща за правене.Лека ви вечер!
Toyota Avensis wagon 2002, 2.0 D-4D 110 hp-продадена
Toyota Avensis wagon 2009, 2.2 D-4D 150 hp-продадена
Toyota Yaris 2007, 1.4 D-4D 90 hp
Ford Mondeo 2017,2.0 150 hp
Hyundai I 30,2016,1.6 125 hp AT-служебна/държавна
нали за това е форума да се коментира и обсъжда... аз нищо лошо не виждам и съм доволен ,че толкова много хора писаха! Можеш да ме наричаш пубер на мен не ми пука ,важното е че добих яснота по въпроса и всички подходиха сериозно. Иначе си много прав голямо удоволствие е да гледаш цяла вечер футбол... ама аз нали съм пубер и не разбирам ,цяла вечер клатя некфи 22-3 годишни каки и е голяма скука...
Toyota Avensis T27 2012 Facelift 2.2 D-CAT 177hp Executive
DJaMBaZza написа:нали за това е форума да се коментира и обсъжда... аз нищо лошо не виждам и съм доволен ,че толкова много хора писаха! Можеш да ме наричаш пубер на мен не ми пука ,важното е че добих яснота по въпроса и всички подходиха сериозно. Иначе си много прав голямо удоволствие е да гледаш цяла вечер футбол... ама аз нали съм пубер и не разбирам ,цяла вечер клатя некфи 22-3 годишни каки и е голяма скука...
Колега млад-като казах пубер ,не е да те обидя.Всички сме минали през този период,който също си има своя чар...По въпроса за каките-като стигнеш до каките на 25-30,тогава ще преживееш културния шок от това което им липсва на 22-23 годишните,а те няма да са те подготвили за това biggrin.gif .А дали ги клатиш тези каки малко е фолклор,който се хвали обикновенно сам спи biggrin.gif .А сега по темата: и ти искаш да е...ш дявола във въздуха,ама още никой не е успял,но ти си опитвай-знае ли човек.Ако колите от подписа са твои-язък много тогава.На 60 литра ще спестиш 30 лв,аритметиката е проста,щетите са в пъти после.Грехота е на такива коли да ги 'глезиш' с такава нафта.Просто младостта в твое лице не е още за Тойота.Айде успех с каките и евтината нафта.
Toyota Avensis wagon 2002, 2.0 D-4D 110 hp-продадена
благодаря... разбирам те и съм съгласен с теб. Може би не съм съгласен с това ,че не съм дораснал за Тойота laugh.gif Старата ми кола беше BMW 320d e46...много проблеми имах с нея - турбина ,съединител и разни други по-дребни. Сега с Тойотката нямам такива грижи само обслужване ,просто е перфектна за млад човек... здрава ,компактна ,малък разход и горе-долу добра динамика laugh.gifsstefan написа:DJaMBaZza написа:нали за това е форума да се коментира и обсъжда... аз нищо лошо не виждам и съм доволен ,че толкова много хора писаха! Можеш да ме наричаш пубер на мен не ми пука ,важното е че добих яснота по въпроса и всички подходиха сериозно. Иначе си много прав голямо удоволствие е да гледаш цяла вечер футбол... ама аз нали съм пубер и не разбирам ,цяла вечер клатя некфи 22-3 годишни каки и е голяма скука...
Колега млад-като казах пубер ,не е да те обидя.Всички сме минали през този период,който също си има своя чар...По въпроса за каките-като стигнеш до каките на 25-30,тогава ще преживееш културния шок от това което им липсва на 22-23 годишните,а те няма да са те подготвили за това biggrin.gif .А дали ги клатиш тези каки малко е фолклор,който се хвали обикновенно сам спи biggrin.gif .А сега по темата: и ти искаш да е...ш дявола във въздуха,ама още никой не е успял,но ти си опитвай-знае ли човек.Ако колите от подписа са твои-язък много тогава.На 60 литра ще спестиш 30 лв,аритметиката е проста,щетите са в пъти после.Грехота е на такива коли да ги 'глезиш' с такава нафта.Просто младостта в твое лице не е още за Тойота.Айде успех с каките и евтината нафта.
Toyota Avensis T27 2012 Facelift 2.2 D-CAT 177hp Executive
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Джамбазчето трябва да го съберем с ascherney в една тема. Голям лаф ще падне! laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.