RAV4 2010

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
CuCuTo

Мнение от CuCuTo » 27 Юли 2011 17:08

desSs написа:lakov, CuCuTo, дойдоха ли равките unsure.gif
Здравейте отново ... След 5 месечно чакане mad.gif - утре отивам да си я взема ... Предполагам 3-4 дни разучаване в детайли и после ще разказвам ... (А между другото за забавянето получих компенсация wink.gif - 1500 лв. в аксесоари )

Аватар
CuCuTo

Мнение от CuCuTo » 29 Юли 2011 12:23

Здравейте отново. Сега вече наистина мога да се похваля. Паркирала съм си колата под прозореца на спалнята и доста се двоумя къде да прекарам нощта ... biggrin.gif
За момента - всичко много ми харесва с изключение на навигацията, която ( поне за мен ) е ужасна . Май ще си сложа Garmin-a. Все още съм на ровене из книжките и разучаване...

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 29 Юли 2011 19:53

ай честито сисито, лека и безаварийна biggrin.gif чакаме снимки и още отзиви biggrin.gif

Аватар
CuCuTo

Мнение от CuCuTo » 04 Авг 2011 15:55

Благодаря, DesSs ...
Не знам от къде да започна . Както казах, екстрата NAVI - е много глупава, тъй като картите за България и Европа са толкова пусти, че нямам думи. В БГ има подробна карта на София и няколко по-големи града и всичко останало е само основни пътища ... За Европа все още не съм пробвала, но при ръчкането установих , че и Италия не е много пълна картата ( вероятно и другите държави са така). Има 10 GB място за музика, свири MP3-ки ...
Иначе всичко друго си е супер. Безконтактното палене много ме кефи, аз все съм с едни големи чанти и търся 5 минути ключове, сега това го няма. Климатика е двузонов, има и охлаждащата жабка, която не охлажда изобщо, а по-скоро запазва например шоколада да не ти се разтопи лятото. Има си ел. люк, кожения салон е много хубав. Още е много топло и отоплението на седалките не съм изпробвала. Има камера за паркиране и ход назад , но на мен лично парктроника на Мерцедес ми харесваше повече. Горе-долу това се сещам за екстрите. Ааа да ... степенките Premium стоят много добре на визията .
Като двигател и каране - не съм имала много време за ходене където и да е, а и нали нямам книжка ( до 4.10.) Ходих веднъж до София на риск, перфектна е. Искам да я покарам малко повече и тогава ще кажа .
cool.gif

Публикувай отговор