Защо да си купя Yaris 1.3 2001г?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
+1vakets написа:Колега за 5-6К можеш да вземеш Корола 2000-2001 ми се струва ;)
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Тези Короли имат заводски недостатък.Двигатели 3ZZ-FE и 4ZZ-FE-1.6 VVT-i и 1.4 VVT-i.Първия се монтира и на Avensis.Обикновено е наложителен ремонт бутала и сегменти поради повишен разход на масло.Ако автомобила е купен в БГ като нов обикновено този ремонт е направен гаранционно.При внос не е ясно...Пластмасовите колектори имат в тях клапи за въздуха.След определен пробег започват да тракат.Не е опасно за автомобила, но е много дразнещо.Отделно не са най доброто решение за монтаж на газова уредба.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Благодаря на всички за мненията. Досега вече щях да съм взел ама нямах много време тези дни. Сега се зачудих за този двигател на Яриса 1.4 дизел. Надежден ли е, дизеловата помпа да не струва милиони като на опела? :-) Лошото е, че май мното трудно ще намеря такава, като гледам не са много разпространени.
Королата не е лоша като идея, но вече се навих за Ярето. Иначе ако ми попадне някоя наблизо може и да си помисля :-)
Королата не е лоша като идея, но вече се навих за Ярето. Иначе ако ми попадне някоя наблизо може и да си помисля :-)
Аз дизели не карам,но преди 3дена един съсед с 1.4Д Ярис,ми обясняваше колко е доволен и за 150К км само масла и филтри и една задна главина гаранционно са му сменили.Каза,че си го напъва ярето и си вървяло нормално и на магистралата.Купувал го е ново от тука.Питах го за проблеми с нафта,филтри и прочие каза-не.Sn0wBiZz написа:Някой колега с Ярис дизел няма ли да даде повече информация
Здравейте, колеги!
След дълго търсене най-накрая успях да попадна на добре изглеждащ Ярис 1.3 края на 2003г. на разумна цена. Днес го взех и изминах първите 50 км. Засега мнение не мога да кажа - само, че ми харесва и върви добре. Жената и тя го хареса, даже вече успя да удари прага в един бордюр :(
Вече и аз съм в тойотения кюп
Поздрави

След дълго търсене най-накрая успях да попадна на добре изглеждащ Ярис 1.3 края на 2003г. на разумна цена. Днес го взех и изминах първите 50 км. Засега мнение не мога да кажа - само, че ми харесва и върви добре. Жената и тя го хареса, даже вече успя да удари прага в един бордюр :(
Вече и аз съм в тойотения кюп

Поздрави