Toyota Corolla E11 4E-FE Прекъсва и придърпва в ниските HELP
същия проблем и при мен
toyota corolla e11 (2001) 1.4 vvti 16v (97 hp), na men mi pridyrpva ne samo v niskite, no i do 3-4000 bpm ponqkoga. imam go ot 10 000 km nqkyde toq problem. posledno vreme po4na da se zadylbo4ava. Sveti jylta lampa za dvigatelq na tabloto. Predi svete6e po malko i sled tova 500-600 km ne sveti, izgasq ot samo sebe si. Sega kato ne e zagrql dvigatelq, sled kato q zapalq 4akam po desetina sekundi dokato se vdignat i stabilizirat oborotite. Prez tova vreme treperi cqlata. Kato q vklu4iha na komputer kazaha 4e nqmala gre6ki. Ako nqkoi se se6ta za re6enie na podoben problem neka da pi6e. Bi mi bilo ot polza i dobyr serviz za toyota. Blagodarq predvaritelno... 

Az imam podoben problem koito v momenta se opitvam da otstrania .Zna4i kolata po syhtia na4in predyrpva na niski oboroti imi svetvahe ot vreme na vreme lampata na dvigatelia sega ve4e sveti postoiano . Ohte na vremeto kato hodih na diagnostika komputyra pokaza grehka v dat4ika na rapredelitelnite valove.Dosega karah 2 godini bez dogo smeniam no sega mise nalaga dago smenia
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Еми трябвало е още тогава да го смениш.Petar написа:Az imam podoben problem koito v momenta se opitvam da otstrania .Zna4i kolata po syhtia na4in predyrpva na niski oboroti imi svetvahe ot vreme na vreme lampata na dvigatelia sega ve4e sveti postoiano . Ohte na vremeto kato hodih na diagnostika komputyra pokaza grehka v dat4ika na rapredelitelnite valove.Dosega karah 2 godini bez dogo smeniam no sega mise nalaga dago smenia
-
Re: същия проблем и при мен
alf000117 написа:toyota corolla e11 (2001) 1.4 vvti 16v (97 hp), na men mi pridyrpva ne samo v niskite, no i do 3-4000 bpm ponqkoga. imam go ot 10 000 km nqkyde toq problem. posledno vreme po4na da se zadylbo4ava. Sveti jylta lampa za dvigatelq na tabloto. Predi svete6e po malko i sled tova 500-600 km ne sveti, izgasq ot samo sebe si. Sega kato ne e zagrql dvigatelq, sled kato q zapalq 4akam po desetina sekundi dokato se vdignat i stabilizirat oborotite. Prez tova vreme treperi cqlata. Kato q vklu4iha na komputer kazaha 4e nqmala gre6ki. Ako nqkoi se se6ta za re6enie na podoben problem neka da pi6e. Bi mi bilo ot polza i dobyr serviz za toyota. Blagodarq predvaritelno...
-
alf000117 написа:toyota corolla e11 (2001) 1.4 vvti 16v (97 hp), na men mi pridyrpva ne samo v niskite, no i do 3-4000 bpm ponqkoga. imam go ot 10 000 km nqkyde toq problem. posledno vreme po4na da se zadylbo4ava. Sveti jylta lampa za dvigatelq na tabloto. Predi svete6e po malko i sled tova 500-600 km ne sveti, izgasq ot samo sebe si. Sega kato ne e zagrql dvigatelq, sled kato q zapalq 4akam po desetina sekundi dokato se vdignat i stabilizirat oborotite. Prez tova vreme treperi cqlata. Kato q vklu4iha na komputer kazaha 4e nqmala gre6ki. Ako nqkoi se se6ta za re6enie na podoben problem neka da pi6e. Bi mi bilo ot polza i dobyr serviz za toyota. Blagodarq predvaritelno...
-
Ako imate knijkata na corolla e11 4EFE motora tam si pi6e 4e raboti na 600 oborota (murkasht motor)... ako e karash do 2000 oborota e napulno normalno da pridurpva.Kupi si dizel ,benzinoviq motor 1.3 e forsiran i za da raboti dobre trqbva da se kara v oboroti , a na vsi4koto otgore benzina e mn neka4estven.Az imam takava corolla mn sam dovolen za 86 konq vurvi mn prili4no (bez vkliu4en klimatik)